A Népszabadság cikke szerint nem hozott rezsicsökkentést a fával, szénnel és egyéb tüzelőanyagokkal fűtők számára az idei év. Míg a hazai kormányzat a gázárak megregulázását állította a rezsicsökkentés középpontjába, addig igencsak megfeledkezett arról, hogy széles tömegek egészen más módon fűtik otthonaikat. A lap szerint a szállítási költségek drasztikus emelkedése miatt a tűzifa árának tavalyi csökkentése sem volt egyértelműen sikernek nevezhető, idén azonban még ez is elmaradt. Így aztán csak a nyár óta 3,5 százalékos növekedés mutatható ki, ami egyébként összesen már mintegy 10 százalékos drágulást jelent a három évvel ezelőttihez viszonyítva.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mostanra már mindenkinek nyilvánvaló, hogy Orbán a felső közép és a gazdag osztály kormánya. Az személyi jövedelemadó csökkenés, s rezsicsökkentés és a családi adókedvezmények ott a legnagyobb mértékűek. Plusz mesterségesen egy új, szűk, hozzá hű milliárdos réteget hozott létre rokonokból haverokból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Gerinctelen szemét kormány, hazugovics!!!
emerencia
@human: Ez már az előző kormányzásuk alatt is nyilvánvaló volt. Csak a nagyon naiv emberek hitték el, hogy a gazdagabbak jóléte majd hozzájuk is "lecsorog".
human
@emerencia: Pedig Orbán maga írta, hogy nem azt kell nézni amit mond, hanem amit tesz. A szavazói hallgathattak volna Orbánra.
nemkati
@human: Azt látjuk, hogy mit tesz. Viszont ezek után nem értem, miért van mégis beszédkényszere.
papa.49
@emerencia: Végül mi csorgott le, csak a fekália...
human
@nemkati: Szerintem a választói is érzik, hogy Habony luxusa, Mészáros hitelen jött gazdagodása valahogy nincs rendjén, de nem mernek azzal szembe nézni, hogy rászedte őket Orbán. Ezért minden erőltetett magyarázatot azonnal elfogadnak, hogy megnyugtassák lelkiismeretüket, hogy jó oldalon állnak. Orbán ezt tudja. Ezért is kezdik terjeszteni, hogy ami korrupció az valójában valami nemzeti érdek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.