Műszaki hiba miatt a szolnoki és a miskolci vonalon is késnek a vonatok – közölte a Mávinform péntek délelőtt az MTI-vel.

Közleményük szerint Kőbánya felső állomáson megrongálódott a vasúti felsővezeték, és a vonatok Budapest-Keleti-Kőbánya felső és Rákos között csak az egyik vágányon közlekedhetnek. Emiatt a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 20-30 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

Korábban közölték, hogy szintén műszaki problémák miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon 20-30 perces késésekre kell készülni. A fennakadást az okozza, hogy a Kisújszállás-Fegyvernek-Örményes állomás, valamint a Püspökladány-Karcag közötti vonalszakaszon nem működnek a sorompók, míg Hajdúszoboszló és Kaba között leszakadt vezeték okoz hosszabb menetidőt.

A szakemberek mindkét helyszínen dolgoznak a hibák elhárításán – közölte a Mávinform.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Erre még hó se esett csupán hideg van, ja hogy nem számoltak vele az lehet...
justhpeter
Ebben sincs semmi meglepő. Illetve az lenne a meglepi, ha percre pontosan járna a vonat.
colibri
Nagyon gáz a magyar vasúti közlekedés. ..és a legszebb benne, hogy nincs semmi tájékoztatás sem a vonatokon, se az állomásokon. Az ember csak vár, netán kisgyerekkel és olyan érzése van, mintha egy vadidegen elmaradott országban lenne. Még véletlenül sem az jut eszébe, hogy egy kiemelten jól teljesítő országban él!
gizineni
Nyugi! fónagyjanibátyátok rajta van az ügyön!
dr. prédikátor
SMS.:Ha késik a vonatod ülj át egy másik vonatra! Belügyminisztérium/Sintér sanya/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.