Orbán Viktor miniszterelnök Tessely Zoltánt Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezte ki – a kinevezésről szóló miniszterelnöki utasítás a legutóbbi Hivatalos Értesítőben jelent meg.

A január elsejétől hatályos kinevezés szerint a biztos együttműködik a térséghez tartozó megyei fejlesztési biztossal, a megyei önkormányzat képviselőivel, valamint a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal. Az együttműködés keretében összehangolják a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását.

A biztos részt vesz a térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, továbbá koordinálja a térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek megvalósítását.

A biztos az érintett szervezetektől adatokat, információkat kérhet, továbbá a kapcsolódó dokumentumokba – a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően – betekinthet.

A biztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Orbán mondatai 2010-ben!!!
"Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek."
Csak néhány mondat a múltból,amely ma kissé hamiskásnak tűnik...
Mondhatnám "orbitális" hazugság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
A módszer nem új. Sztálin elvtárs találmánya. Minden vezető mellé egy "függetlenített" párt funkcionárius, akinek a szájával a fővezér beszél, és csak neki tartozik beszámolni. A párt figyel és büntet, ha kell!
Gyuri Géderről
"Miniszterelnöki biztost kapott Felcsút környéke" - idézet!!
Az a javaslatom: minden normális Magyar állampolgárnak azon kell munkálkodnia, hogy, egy a NÉP által kinevezett, - független és felelősségre vonható, - NÉPI ügyészségi biztost kapjon "Felcsút környéke" a törvénye elszámoltatás idejére.
Akkor talán, rend lesz az országba.

Addig: ló... asz és esti fény.
Butautáló
Már megint hol vannak a Fideszesek? Szemináriumon? Itt kéne járatni a bagólesőt fijjuk!
egyvandor
@papa.49: Minek? Nagy mennyiségben a lopás lenyúlás is fárasztó. No meg a ügyelni kell a formára is. Gorbán nem vehet rész törvénytelenségekben saját kézzel. Péter sem tud minden poltot tisztára mosni..
nezelodo
Alighanem szükség is lesz erre a biztosra! Régen tudták az iparosok, hogy legalább addig kell állni az építménynek, még ha a segéd támasztotta is a falat, amíg kifizetik, vagy nagy csinnadrattával átadják. Mostanra eltrehányodtak az urak a potyapénz mámorában. Még a végén megeshet, hogy a szalagvágó bizottságot temeti maga alá a zunijós pénzből épített akármi! Aztán szükségünk van nekünk ezekre a munka frontján odaveszett nemzeti hősökre? Hát nincs, éppen elegen állnak sorba a pártállamnál jutalomért a kritikátlan szolgálatukért!
Jozefina
Talán már a drótkerítés is épül a nemzeti csaló birodalma körül??!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.