Kovács Ferencnek, Nyíregyháza fideszes polgármesterének aligha telt felhőtlen örömben a karácsonya, hiszen nemhogy csitulna, de egyre nagyobb hullámokat kavar az önkormányzat sóstói beruházása kapcsán kirobbant botrány. Kovács alig egy hónapja jelentette be, hogy befejeződött a több mint kétmilliárd forint értékű szolgáltatásfejlesztés Sóstó-gyógyfürdőn – ahol az élményfürdőt új gyógyászati szárnnyal bővítették, fölújították a parkot, a sétányrendszert, s korszerűsítették a közvilágítást – mire az ellenzék közölte: a beruházás során különösen nagy hátrányt okozó hűtlen kezelés, különösen jelentős értékre elkövetett csalás, valamint hivatali visszaélés történhetett, a különböző bűncselekményekkel okozott kár pedig elérheti a bruttó 1,2 milliárd forintot.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerekkocka
Mi ebben a szokatlan?!
Arról írjatok, mikor nem lopnak, csalnak.
KERKA
Ez a jellemző a mai Mutyisztánra. Ekkora csalás, hűtlen kezelés, uniós pénzek lenyúlása még soha nem volt hazánkban, mint most. Vannak a kormánynak hűség városai ahova ömlik a pénz, Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Békés, Zalacsány, a többi meg hadd kűzködjön.
Egyszerűen kilopják a fejlesztésből a pénzt. Nyíregyháza -sóstón befejeződött a fejlesztés. Ám egy köztéri pad értéke 85 ezer ft, ezt 311 ezer forintért számlázták ki. A sóstói stég értéke 140 ezer ft, a szlán 380 ezer van írva. Az annyi-mint annyi-machinációk sorozata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.