Nem teljesítette a Simicska Lajos tulajdonában lévő Mahir Cityposter Kft. a főváros ultimátumát, nem bontotta le december 31-ig a köztéri hirdetőoszlopait, kitört a háború újabb csatája – számol be az Index.

Mint a Propeller elsőként megírta: a Simicska-Orbán-háborúban az év végén újabb fejezetet nyitott a főváros: karácsony előtt rendkívüli közgyűlést hívtak össze, hogy módosítsák a közterületek használatáról szóló rendeletet.

A módosítással az ünnepeket is beleszámítva egyetlen hetet adtak a Mahirnak, hogy elbontson mintegy 700 reklámoszlopot.

Közelharc: Simicska nem adja a hirdetőoszlopait

Az Index úgy tudja: a főváros annyira bekeményített, hogy már szombaton, január 2-án nekiállt, hogy saját cégével takarítsa el az objektumokat.

A lap szerint a Budapest Közút Zrt. emberei délelőtt először a Soroksári út környékén bontottak le, és vittek el néhány oszlopot, és a belváros felé közelítve akarják folytatni a munkát. A bontás megkezdéséről nem értesítették a Mahirt.

A reklámcég azonban nem akarja annyiban hagyni a dolgot: őrző-védő céggel védi meg a meglévő, darabonként 1 milliós értékű oszlopait.

Magyar György, a Mahir Cityposter jogi képviselője az Indexnek elmondta, hogy a cég jogos önhatalommal fogja megvédeni a saját tulajdonát.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Olyan bájos mikor most azok a köpködik Simicskát, akik 1-2 éve még esküdöztek, hogy az ország legrendesebb vállalkozója.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Desischado: Jol van, Kedves, akkor megfogalmazom a fentiek alapjan, es akkor senkire sem szall vissza a rosszkivansag...:o))) Szep joccakat..:o))
katalin70
Még jó, hogy tele vagyunk becsületes emberekkel.Van kiről példát venni. A cikket egyébként nem olvastam el.Minek?:-(
kukac50
Miért nem párbajoznak,mondjuk karddal? Ne az egész ország fizesse meg az Ő hülyeségük árát. Álljanak ki egymással Orbán így legyen hős, mi majd nézzük,hogy tisztességes e a párbaj. Vissza fejlődött az ország ez már belefér.
karma1
@Főlökött: Huuuu,,, vazze... Mellesleg kb. ilyen lepesre gondoltam en is, valoban, ezt kell tennie Magyarnak. (Elotte az oreg Barandy Gyuri bacsi volt az asz es az esz, a fia is tovabb viszi az edesapja vonalat, de ugy latszik, most ebben a kerdesben Magyar lesz a szoszolo...

Igen, el kell menni, minden nemzetkozi birosagra, - mert polpolttol nem sokat remelhetnek, -, hivjak fel a nemzetkozi figyelmet a jogi es egyeb visszaelesekre, a visszamenoleges torvenykezesre (ami csak Magyarorszagon divat, mashol a vilagban nem letezik), vegre keruljon nyilvanossagra a pofatlan lopas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.