Nem, Zacher Gábor nem a simicskai célzattal használta az inkriminált g-betűs szót, mindössze az alkoholisták hétköznapjainak illusztrálásakor csúszott bele a magyar nyelv kissé szabadabb használatába – szúrta ki a Comment.blog.

Ahogy azt már ma mi is megírtuk: Zacher Gábor azt jósolta: hamarosan 1 millió alkoholista lesz Magyarországon. Így fogalmazott:

olyan utánpótlás-nevelés van (alkoholistákból), hogy a Puskás Ferenc Akadémia ahhoz képest kutya füle.

Később pedig arról beszélt, sokan az alkoholt a feszültség oldására használják, például ha az alkoholista "beszarik" attól, hogy hívatja a főnök, hiszen "faszt akar már az a geci?" és bedob gyorsan két felest.

Zacher később sem váltott NER-kompatibilis nyelvezetre, hasonló szabadsággal ecsetelte, hogy a férfiak az udvarlás megkönnyítése érdekében is előszeretettel élnek egy kis szesszel:

A kislány ott van, de be vagyok szarva, sutty, két feles, odamegy. Bekapja a pozitív visszajelezést a kislány barátnőjétől: ez a csávó nem is olyan köcsög, mint valójában.

A toxikológus a nyugtatók, altatótabletták használatának veszélyére is felhívta a figyelmet, szerinte ha a köztévé épületében átvizsgálnák a nők táskáját, hogy kinél van "leszarom tabletta" , akkor érdekes kérdés lenne, hogy közülük ki az, akinek azt tényleg orvos írta fel.

Aki megnézné a teljes beszélgetést, az itt teheti meg a 46. perctől.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Ez nem a probléma megoldására irányul, hanem politikai előkészítés az alkohol piac haveri szétosztására. Emlékezzünk csak a dohányra.
Főlökött
@Mézike: Lükén néztem volna ki, járókerettel :) / mint öreg veterán nyugdíjas, a protkó pedig csattog a pohárban :)/

Én egy jótípusú házi kocsonyával találkoztam, ami igen faintos volt :)
Mézike
@Főlökött: :-) Most eszembe jutott valami a fogsorról. Velem esett meg.
Feküdtem a kórházban, nagyon maródi voltam. Éjjel szinte nem is voltam magamnál úgy "kiütöttek" gyógyszerrel. Reggel ébredezve, félálomban ülök az ágyon. A mellettem lévő ágyhoz támasztva egy műláb, a kis szekrényen két pohár. A nagyobbikban fogsor libegett a kisebbikben egy szem.:-)))) Még nem voltam teljesen magamnál, igen erősen elgondolkodtam hova is kerültem én?
Nénit hoztak éjjel a szobába, /régen t9rtént még a sürgősségi előtt/ , én pedig nem vettem észre olyan mélyen aludtam. :-) nagyon kedves, jó humorú nénike volt.
simmering73
Fain gyerek ez a Zacher doki. Csípem a búráját. Azóta nem láttam a tévében. Remélem csak síszabadságon van.
coni
@Bercifiu: '..politikai előkészítés az alkohol piac haveri szétosztására."
Ahogy Kövér-Ákos felvezette Garancsi lakótelepét finanszírozó 10+10-et, úgy az udvari addiktológus felvezeti az alkoholpiac újraosztását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.