Megérte biztonsági őröket kereső álláshirdetést feladni Simicskáéknak: egy éjszaka alatt megduplázták oszlopok őrző-védőinek számát. Erre ma már Budán, a Bartók Béla úton szükségük is volt, ugyanis a Főváros itt akarta lebontani a Mahir hirdetményeit.

Az Index beszámolója szerint az oszlopok védelmezőinek és a főváros embereinek harca egészen a lökdösődésig fajult. Végül állóháború alakult ki, amit két rendőrautó és öt rendőr felügyelt, ezen a szakaszon egy sávot le is kellett zárni az úton.

Úgy tűnik, a főváros emberei kezdik feladni a Bartók Béla utat és már azt szervezik, hogy hol máshol próbálkozzanak.

Figyelj akkor majd menjetek arra a bizonyos megbeszélt helyre, de vargabetűkkel menjetek, hogy ezek a b...k ne tudjanak követni

- ezt már állítólag nevetve mondta a főváros embereinek vezetője utalva arra, hogy az itt lévő biztonságiak követik majd őket.

 Mint ismert, miután a Mahir nem volt hajlandó elbontani az oszlopait december 31-ig, azt a főváros kezdte meg. Ez viszont a cég szerint „nyilvánvalóan jogszabályba ütközik, egyben bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját is felveti”.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemzeti_nyugdíjas
Simicska nagyon belemászott a g.ci gyomrába!
varirmag
Van pénze a simicskának,milliárdokat keresett "barátként" ,védje csak hadsereggel az oszlopait.
Legalább van munkájuk a biztonsági őröknek :-)))) !!!
human
Ellenzéki plakát 2018-ban nem jelenhet meg ezeken az oszlopokon. Ez minden közpénzt megér Orbánnak, hisz újnemzeti milliárdosainak jövőjéről van szó.
Szókrakész
"Megérte biztonsági őröket kereső álláshirdetést feladni Simicskáéknak: egy éjszaka alatt megduplázták oszlopok őrző-védőinek számát."

Tuti, hogy Orbán-Simicska duó összejátszik.

ÍGY KELL munkahelyet teremteni, a munkanélküliek számát csökizni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.