Több új céget is bejegyeztetett Andy Vajna, ezek közül van, amelyik az ingatlanbizniszben lehet érdekelt, és van, amelyik gyaníthatóan fánksütő cég lesz.

Három új Vajna-céget jegyeztek be decemberben – írja a Figyelőre hivatkozva a hvg. "A Lucky Ventures és a Bright Times nevű cégek annak az AV Investments Kft-nek a tulajdonában vannak, amelyek közvetve Vajna médiaérdekeltségeit – a TV2-t és az indulni készülő Radio Plust – is birtokolják", de nem tartják valószínűnek, hogy ezek is médiában rúgnának labdába.

A két cég fő tevékenysége ugyan a vagyonkezelés, az egyéb tevékenységek alapján Vajna az ingatlanbizniszbe szállna be.  Hogy hogy nem a kormány otthonteremtési programjának elindítása után már van is Vajnának egy cége, amelyikkel lehet valamit kezdeni ezen a piacon.

A harmadik érdekeltség a Mr. Funk névre hallgat, amelyet a Vajna és Vajnáné által tulajdonolt Beauty Enterprises Hungary nevű cég alapított. Ez utóbbi viszi a Dorottya Diamond Palace gyémántboltot. A Mr. Funk viszont a jelek szerint fánksütő lesz, legalábbis a fő tevékenysége a kenyér-, pékáru-, és édesség-kiskereskedelem – írja a Figyelő.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
S vén csöcsörésző megpróbálhatna követ törni Recsken, az egészséges, még adóznia sem kellene ...az után sem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.