Az EU-s reformokért kampányoló David Cameronnal tartottak megbeszélést. Orbán a V4-ekkel közösen tárgyalna a szociális juttatások kérdéséről a brit kormánnyal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ó de bizony ám...miért mentek oda a magyarok? Háború elől menekültek? Nem...egy jobb élet reményében! Miattad és a szar kormányzásod miatt! Ők bizony gazdasági bevándorlók! Hála neked! patkány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Aki Én: Egyáltalán nem olyan, ha belépsz egy szövetségbe, onnantól a tagja vagy és nem sunyi módon lopakodsz be.
Aki Én
@1magyar: Csavarhatjuk, de a szó igazi és eredeti értelmében, ha másik országban keresed a boldogulást, ott bevándorló vagy. Más kérdés, hogy a nemzeti beteg elbaszta a szó jelentését.
JAJMÁR
Nézőpont kérdése elsősorban. Lehet, hogy az angol, a londoni, bevándorlónak látja a nyelvet még akadozva beszélő, semmi nélkül érkező "munkaerőket". Nekik nincs nagy különbség az arab semmi nélkül érkező, és a magyar semmi nélkül érkező között, hiszen mindegyik idegenként érkezik. (Ez egyébként így is van.)
Toby
Hát persze, hogyan is lehetnénk mi, fél-ázsiaiak migránsok a briteknél ! Egy tökig nemzethy hun, soha nem lesz migráns, csak esetleg menekült, vagy esetleg megélhetési túrista, na jó, esetleg munkavállaló. Él még a magyar virtus...meg a felcsúti idiótizmus is !
libellle
@1magyar: ja és be kellene tartani a szerzödésben leirtakat. Vagy??
mariaberta
Hanem mik vagyunk? Hosszú távú nyaralók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.