Két és félszeresére, havi kettőről ötmillió forintra emelkedett a Magyar Posta vezérigazgatójának fizetése. Az RTL Híradó a Miniszterelnökségtől kért és kapott adatokat, amelyből kiderül, ötmillió forintra emelkedett az állami tulajdonú fejlesztési bank vezetőjének havi bére is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
@Mirabilis: írod: "„Nem tartom elfogadhatónak, hogy miközben az ország komoly kihívásokkal néz szembe, ma ezeknél az intézményeknél előfordulnak havi 4, 5, sőt, esetenként 7 millió forintos fizetések is” – jelentette ki Orbán Viktor az országgyűlésben 2010. június 8-án. Be is vezették a 2 milliós bérplafont,"

Nem kell csodálkozni a fideSS-esek szavahihetőségén! Ennyit ér az ígéretük!
Erre ugyanaz a véleményem ami a vasút vezérénél volt.
A hazug orbán megadta a lehetőségét az állami cégek vezetőinek a bérplafon megemelését (+ fix juttatások) és rögtön élnek is vele, holott ismerik a beosztottaik béreit!
Tehát (amit eddig is tudtunk) az állami vezetők kollaboránsok a nép kifosztásában!
Lásd: @nyanya001: írásában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Mert megérdemli.
Aki Tescová változtatta a postákat,kitalálta,hogy repülőjegyeket,biztosításokat áruljanak a postások minimálbérért,az még többet is érdemel.
kkalman
A pofátlanság nem ismeri saját határait.
Hogy mi? Nincsenek határai?! És...?
Desischado
A dolgozók meg kis bérért dolgoznak, ráadásul még szekírozzák is őket a biztosítások miatt. Stresszben dolgoznak 10-12 órákat, és kis pénzért, ez a féreg meg milliókat kap a semmiért! Ez orbanisztán!
nemjoezigy
@Mirabilis: Igen teljesen igazad van, és ez magyarázatot ad arra a már több hsz-emben leírtakra, miszerint miért nem ellenkeznek, tiltakoznak az egyházak és a hívek, hogy a kdnp-fideSS banda szegény ellenes, és mégis Istenre, Jézusra hivatkozik. Magyarul vallásosnak mondják magukat, holott mindenben Judások.
Mint írod:"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa."
A Nép nyomorban tartásával gazdagodnak. (csak nem értem miért? Már most annyiuk van, amit még az ük-ük unokáik sem tudnak felélni.) Tehát semmire sem jó, azon kívül, hogy ők azt sikerként élik meg, hogy máson élősködnek!
1magyar
A postásunknak 20 év után 90 ezer nettó a fizetése. Szégyen a havi 5 milliós fizetés minden állami vezetőnek.
joopapa
Most mi ezzel a probléma, elkezdték a felzárkóztatni a hazai béreket a nyugati bérekhez csak felül kezdték, majd sorra kerül a miénk is 200 év múlva :-)) Egyszer valahol azzal magyarázták az egyik állami cég vezér magas bérét, hogy a versenyszférában többet keresne! Akkor mennyen a versenyszférába! Nem vagyok irigy, de az már pofátlanság hogy 3 millkával emelték a fizetését! Melyik az a cég ahol ahol ilyen mértékben emelik a vezérigazgató bérét? A minimálbér meg nem éri el a létminimumot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.