A szilveszterkor Kölnben és más német városokban történtek arra utalnak, hogy az elkövetők szervezetten, nagy csoportban és rendkívül brutálisan követtek el bűncselekményeket – mondta Bakondi György csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a kölni események kapcsán furcsának nevezte a rendőri erők határozatlanságát és hozzátette, hogy figyelemreméltó a német média hallgatása is az ügyben.

Elmondta azt is, hogy az unió migránspolitikájában nem a biztonságra és a külső határok őrzésére helyezte a hangsúlyt, hanem a befogadásra.

Ez mostanra megváltozott – tette hozzá. Érezhető ez az EU vezető politikusainak nyilatkozataiból, így például David Cameron brit kormányfő megnyilvánulásaiból, aki éppen csütörtökön találkozott Budapesten Orbán Viktor miniszterelnökkel.

"Azt mondhatjuk, hogy ma már nem vitatott, hogy a külső határok őrzését meg kell oldani szilárdan, ahhoz, hogy Európa biztonsága garantálható legyen" – mondta.

Csaknem egy héttel a nők ellen szilveszter éjjel elkövetett tömeges szexuális zaklatásokat és rablásokat követően a szerdán ismertetett legfrissebb adatok alapján Kölnben több mint 100, Hamburgban pedig 50 feljelentés tettek a hatóságoknál. Kisebb mértékben, de történtek hasonló bűncselekmények Stuttgartban is. Éles bírálat érte a ZDF német közszolgálati televíziót, amiért csak napokkal később számolt be a történtekről.

A rendőrségi jelentések szerint szilveszter este mintegy ezerfős csoport gyűlt össze a kölni főpályaudvar előtti téren, majd petárdázni kezdtek. Mikor a rendőrség közbelépett, kisebb csoportok alakultak, s ezt követően kezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Szemtanúk egybehangzó nyilatkozata szerint a támadók "kinézetük alapján az arab vagy az észak-afrikai térségből származtak".

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Ez a derék kataszrófa-védő nem mondta ki, csak célzott rá, de biztos abban, hogy Soros maga uszította a randalírozókat! =))
Toby
Ez a bakondi csak hülyébb let, úgy tűnik, orbánc közelében elbutulnak az egyedek !

Ugyanis arról szóltak a hírek, hogy ittas, szilveszterező "észal-afrikakiak" ( a németek szerint szír és afgán ) bevándorlók követték el az atrocitásokat !
Milyen szervezettség kell ahhoz, hogy ittas egyedek (mint itthon is ) molesztáljanak nőket ?

Rászínezett a "már minden volt, csak rendes ember nem" minősítésű Oktondi !
teuton
@Toby: No azert ez igy nem igaz! Sziria es Afganisztan nem Eszak-Afrikaban van! Szo sem volt semmifele nyilatkozatban szir vagy afgan egyenekröl, söt kifejezetten migransokrol beszeltek! Csakhogy a migrans szo az nem menekültet jelent, hanem betelepültet, tehat akar külföldi szarmazasu nemetek is lehettek! Azonkivül ittasak voltak a nemetek is, de a muszlimok ugye köztudottan nem isznak. Petardazni es raketazni sem tilos, az atlagnemet (!) kb. 10-20ezer ft-ot költ erre szilveszterkor! Azonkivül ha figyelmesen megnezi valaki a rendörsegi videot, ott van valaki aki egy hatalmas PIROS-FEHER-ZÖLD zaszloval a hatan pozol! Talan egy szir a magyar zaszloval amit a keritesharcnal Röszken zsakmanyolt? Vagy inkabb egy "kalandvagyo" gazdasagi menekült MO-rol?
human
Van ahol már elkezdték oktatni a migránsoknak, hogy a nőkkel tisztelettel kell bánni Európában. Orbánék csak a konyhába, szülőszobába parancsolnák vissza a nőket, de keleten még ennél alacsonyabb szinten kezelik őket. Ezért fontos, hogy megismertessék az Európába érkezőket az itteni szokásokkal. Aki pedig nem tud alkalmazkodni annak viszlát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.