Mindketten erős Európát akarunk – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a David Cameron brit miniszterelnökkel folytatott csütörtöki budapesti tárgyalása után, az Országházban. A közös sajtótájékoztatón Orbán Viktor szólt a Nagy-Britanniában dolgozó magyarokról, fontosnak nevezve, hogy ne szenvedjenek el semmilyen hátrányos megkülönböztetést a szigetországban. Közölte ugyanakkor, hogy Magyarország minden olyan ésszerű brit javaslatra nyitott, amely megszünteti a visszaéléseket a szociális ellátások területén. „Mi nem migránsok vagyunk az Egyesült Királyságban” - mondta Orbán, aki szerint mindössze 55 ezer magyar dolgozik Nagy-Britanniában. A miniszterelnök univerzumában nem London a második legnagyobb magyar város...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
A 1/4 millióhoz képest igencsak karcsú ez a szám.

Hogy ezek mekkorákat tudnak hazudni?
Bezzeg az itthoni új munkahelyek százezrével nőnek.
ÉVENTE!
karma1
Es nem rohogte el magat! Azer mar ez is valami...:o)))
zoom
" Mi nem vagyunk migránsok Nagy-Britanniában"

- Ez igaz.
Mi nem migránsok vagyunk Nagy-Britanniában (sem), hanem MENEKÜLTEK!
Ami szót kerül orbán, és a fidesznyikes sleppje.
Igen, orbán kartárs, mi elmenekültünk miattad, és az ocsmány rendszered miatt, és ne tévedj, nem a pénz miatt, hanem a szabadság miatt, amit elvettél tőlünk!!!
Tudod... de honnan is tudhatnád, te "Nyomorult", hogy szabadon egy tál lencsefőzelék is jobban esik, mint jogfosztottan, megalázva a homárvacsora.

Orbán Viktor, te az emberiség szégyene vagy, mert minden rossz meg van benned, és minden rosszra képes vagy!
A propagandád, amit sulykolsz az álnokul megszerzett médiádban, kuka!
Akinek egy csöpp esze van (pártállástól függetlenül, kivéve a mélybuta mélymagyarokat), az nem nyeli be a sok szart, - statisztikán innen és túl - amit ránk zúdítasz!

Orbán, te igazából nagyon hülye vagy.
És miért?
Mert még csak nem is látod, még csak fel sem fogod, hogy mennyire!
A gonosz emberek már csak ilyenek...
GeoCravker
Valaki majd egyszer mondja meg ennek a gyeneelméjű felcsúti baromnak, hogy a magyarok Nagy Brttanniában vegytiszta gazdasági bevándorlók.

A gazdasági exodus kormányának üldözöttjei. Nem bombázták szét a házukat, csak az egzisztenciájukat. Nem vettek el tőlük sokat, csak a jövőjüket. S nem veszhetnek itt semmit, csak a minmálbéres, közmunkás jelenüket, a tudáshoz szakértlemhez mért alulfizetettséget, és a lassan politikai üldözésbe hajló egzisztenciális kiszolgáltatottságot.

Hát a mi a lopikula szerinte ha nem bevéndorló, gazdasági menekült az, aki Angliába települ ár? Vendégmunkás?
Azzal a 0.00n% visszatelepülési szándékkal?

Orbánnak adjon valaki erősebb gyógyszert, mert ettől hülyeségeklet beszél

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok