Kulcsfigurája elleni támadásokkkal kezdetét vette az egyik menekültsegítő csoport a Migration Aid ellen indított médikampány. A Ripost cikke csak pár órája látott napvilágot, Halász János fideszes politikus pedig délután 3-kor már sajtótájékoztatót is tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mocskos kondaszokás, remélem Baba állja a szavát és beperli ezt a fidesznyik szarházit !
glorianna
1. Baba letöltötte a rászabott büntiket, és joga van úgy élni, mint bárki más törvénytisztelő polgár.
2. Kíváncsi vagyok, pár év múlva, amikor a fideszesek fogják tölteni a jól megérdemeltet, mi lesz a véleményük a törvényességről és a bűnözőségről.
Csizmás Kond
...ha jól emlékszem ez a baba valamikor azt nyilatkozta a keletinél, hogy a szülei izraeli ruhakereskedők akiktől a ruhaszálítmányokat kapja...és hogy mivel épp nincs munkája vagy valami ilyesmi ezért kihasználva ezt a lehetőséget így segít a rászorulókon...és ahogy előre féltek tőle de mivel sokukkal tudott értekezni ezért megszerették...
human
A Finkelstein és Habony művek keményen dolgoznak. Érdekes, hogy a fidesz soha nem feszegette azoknak a cigányoknak a kilétét és motovációját, akik hamis vesztegetési videót készítettek a választások alatt Baján. Felettébb érdekes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.