A Quaestor bebukott vezetője természetesen nem is élt vissza bennfentes információkkal, és a vagyonmenetési kísérlet is sikertelen volt, szóval nem lehet bűncselekményről beszélni. Végre ez is megoldódott akkor! A parlamenti kérdésre válaszolt a Quaestor ügyében a legfőbb ügyész, Polt Péter, miután három hete megosztotta a világgal, hogy a Quaestor egyik vezetője több mint százszor vett fel a cégcsoport házipénztárából tízmillió forintos nagyságrendű összeget. Most újabb kérdésékre válaszolt. Ezekből kiderült, hogy az ügyészség szerint szó sincs korrupcióról, Tarsoly nem adott másoknak jogosulatlan előnyt, és nyilván nem is fizetett le senkit, hiszen "korrupciós bűncselekmény megalapozott gyanúja nem vált megállapíthatóvá", továbbá szó sincs bennfentes információval visszaélésről, és ugyan "keletkeztek eredménytelen vagyonmentési kísérletre utaló információk" – itt vélhetően arra utal a főügyész, hogy a Quaestor fő cégét eladták egy Orgován Béla nevű...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na megkezdődött a szerecsenmosdatás ugyanis a volt fideszjelölt főügyész szerint ...
1. szó sincs korrupcióról,
2. szó sincs bennfentes információval visszaélésről
3. a vagyonmentés kapcsán sem lehet bűncselekményről beszélni.

"Az, hogy az ügyészség nem talált bennfenteskedésre utaló jeleket, nem lepheti meg azokat, akik követik az ügyet, hiszen Ibolya Tibor fővárosi főügyész már akkor azt mondta, hogy nem fognak bennfenteskedésre utaló jeleket találni, amikor még gyakorlatilag meg sem kezdődött a nyomozás"

"A nyomozás érdemben befejeződött"
papa.49
Indul a ,,sikamika Texas,, ki kell mosni a pacákot a fekáliából!!!
human
@papa.49: Ugyanúgy nem érdekli őket, hogy nyilvánvaló a szerecsenmosdatás, mint ahogy azt sem titkolják már, hogy a haveroknak osztja Orbán a milliárdos megrendeléseket.
444.hu/2015/06/01/csucsra-jarattak-a-kormanykozeli-penztermelest/
kkalman
Menjünk kérem szépen tovább! Nincs itt semmi látnivaló. Főleg az eltűnt milliárdok nem láthatók!
human
@kkalman: Nem igazán érdekelte őket, hogy hová tűnt a pénz. Szinte hallom a nyomozók megkönnyebbült sóhajtását, hogy sikerült nem találni semmit Tarsoly ellen.
hetöndöe
Eszem,fa...m megáll.
A Johnson & Johnson a...roma babafürdető sem képes íly szerecsenymosdatásra.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.