Tovább emelkedett a szilveszteri molesztálásokkal összefüggésben tett feljelentések száma Kölnben, a németországi város ügyészségének keddi összesítése szerint 561 feljelentés érkezett a hatóságokhoz. 

A feljelentések száma hétfőn 553, vasárnap 516 volt. Az ügyészség 12 feltételezett elkövető ellen nyomoz, közülük öten előzetes letartóztatásban vannak. Az észak-afrikai származású férfiakat tulajdon elleni bűncselekményekkel, elsősorban lopással gyanúsítják.

A kölni ügyészség kedden átvette a szilveszteri molesztálásokkal összefüggő tájékoztatási feladatokat az ügy kezelése miatt széles körben bírált helyi rendőrségtől. A feljelentésekről nem közöltek részletes adatokat, így nem tudható, hogy milyen a nők elleni szexuális zaklatási és a tulajdon elleni bűncselekmények megoszlása. Az ügyészség arról sem tájékoztatott, hogy hány további személlyel kapcsolatban merült fel, hogy a zaklatások, lopások elkövetői között lehetnek.

A kölni rendőrség korábbi adatai alapján a feljelentések mintegy 40 százaléka szól részben vagy egészében nők elleni szexuális jellegű támadásról, és összesen 19 gyanúsítottja van a szilveszter éjszaka történteknek. Valamennyien külföldiek, többségük az észak-afrikai térségből származik, elsősorban Marokkóból. Szíriai állampolgár mindössze egy van a gyanúsítottak között.

A Süddeutsche Zeitung című lap keddi összeállítása szerint számos német nagyvárosban tapasztalható az észak-afrikaiak arányának drámai mértékű emelkedése a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyek között. A kölni statisztikák szerint az észak-afrikai bevándorlók 40 százaléka egy éven belül bűnelkövetővé válik. A szírek körében ez az arány 0,5 százalék.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
" A kölni statisztikák szerint az észak-afrikai bevándorlók 40 százaléka egy éven belül bűnelkövetővé válik. A szírek körében ez az arány 0,5 százalék."

Nem mindegy?

Vagy?
Akkor most vannak a jó és a rossz "háború elől" menekülők?

Ha az évi 1 millió fele szír, akkor az 500ezer.
Tehát évi 2500 bűnöző.
Jobbanteljesítenek.
fekete
Ezek mind gatyarohasztok,Merkelt kell birosag ele vinni.
Es meg o hebreg az Europai unioban ,hogy mit es hogyan? Vege a nagy Germam dicso
napoknak! Merkel neked le jart,Mar tuntettnek Merkel
ellen is.Tonkre teted Nemet orszagot,egesz Europaban nincstelenne teted Merkel Igaza van
az usa elnoknek indulo D,Trumpnak,hogy Nemetorszagban ujra 1930-eveket irnak.Enek ellenere meg Adolf M Kampf konyvet is kiadtak a germanok.
jancsipapa
Merkel boldog lehet . Tömeges molesztálás ,erőszak ,rablás után 553 feljelentésből csak öt " szelfipajtás " van letartóztatva . Dolgoznia kell rajta ,hogy azokat is kiengedjék ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.