Az Év sportolója gáláján a Magyar Úszószövetség elnöke adja át 2015 legjobb női versenyzőjének járó díját, aki minden bizonnyal Hosszú Katinka lesz... Hogy Katinka elérhetetlenségére hivatkozik a komplett szövetség, az már csak azért is roppant furcsa, mert a dopping­ellenőrzések miatt a válogatott sportolók minden lépéséről tudnak az érintettek. – A versenyzőknek 90 napra előre jelezniük kell, mikor hol tartózkodnak. Változások történhetnek, de ezt is jelezni kell. Így az is három hónapja tudható, Katinka milyen versenyeken indul és hol edz – válaszolta kérdésünkre Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője. Gála sztárok nélkül A Nemzeti Színházban rendezik meg az 58. Év sportolója gálát, ám hiába az impozáns helyszín, ha az esemény két legnagyobb sztárja, Katinka, valamint a magyar fociválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál nem lesz jelen. Hibás volt az időpontválasztás? – Erre nem tudok mit mondani! – felelte keserűen Szöllősi György...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
innen szép kimagyaráznia magát gyárfásnak és kiss-nek...vagy a dopping vizsgálatok az előre bejelentett versenyidőpontok, helyszínek is kívül esnek a látókörükön?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Szívet cseréljen, ki hazát cserél?--én is ezt a félelmemet leírtam-itt a propin.Van az a pénz ???És még egy adalék Orbán hozzászólásához--a politika már működik a sportban!Nagy lendülettel.
wagabund
@magyarbakancs: ezt nem mertem leírni, mert a végén még igazad lesz, oszt jólnézünk ki...

...pontsan ezt elkerülendő, pánikszerűen elküldték az engedélyt...
magyarbakancs
@wagabund: Köszönöm a megtisztelő válaszod.
szaboria1
Tegnap kiderült Kiss már régen tudott erről a versenyről. Nem kell már elhinni mindent a mit a bulvárosok írnak.
coni
Ebben a feszült helyzetben nem lett volna szabad azzal megzsarolni, hogy nem adnak versenyengedélyt, mert ezzel egészen biztosan ellehetetlenítették a további párbeszédet.
Az egész ügy kapcsán megdöbbentő volt a MUSZ magyarázkodása, olybá tűnt azért beszélnek annyit, hogy ne kelljen a lényegről, az utánpótlás rossz helyzetéről, beszélniük.
Gondolom ezek után senki nem lepódik meg ha egy úszó olyan színű mezt választ amiben nem lehet kérdéses hogy megkapja a rajtengedélyt.
Mobil123
Tehát ha jól értem akkor Tiszker Ágnes tudta, hogy milyen versenyre megy Katinka?! csak a MÚSZ hülye hozzá??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.