Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó közvetített Orbán és Tarlós között – erősítette meg a főpolgármester az Index értesülését.

Tarlós beismerte: Habony közvetített Orbán és közte

Tarlós közölte, hogy Habony valóban pozitív, jószolgálati szerepet töltött be, amit köszön neki. Tarlós szerint a felek megfeszültek a vitában, és bár nem akart háborút, de nem engedett volna.

Ez első eset, amikor egy fontos fideszes politikus elismeri, hogy az extravagáns életmódjával és pénzköltési szokásaival nagy feltűnést keltő Habony Árpád operatív politikai szerepet kapott.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Akkor talán most kellene nemzetbiztonsági vizsgálatot elrendelni, mert hablanynak állítólag semmi köze a kurmány és a főváros ügyeihez!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Tarlósnak mindig is hatalmas volt a mellénye. Ha megnézzük mit tett le az asztalra politikai pályafutása során, több kisebb település polgármestere mögé bújhatna. (szégyenében, ha lenne neki olyan)
bakegya
@egyvandor: a III.kerületben nagyon utálták-marha nagy sleppet vitt ott is a 90-es években.A habrongy egy himringyónak tűnik-életvitelét tekintve mindenképpen.
kukac50
Habonynak adott pénzből 50 orvos bérét lehetne megemelni!
spu00
@kukac50: Gondolom, ha be tudná bizonyítani az adott pénz létét, Orbán azonnal kifizetné az 50 orvost.Olyant állít, amiről Ön is tudja, hogy nem igaz, de játsza a jól értesültet.
Toby
Aki már látta, vagy van elképzelése habony "sehova sem tartozik" árpád munkszerződéséről, az jelentkezzen !
kukac50
@spu00: Miből telne a luxusra Habonynak,ha nem kapna pénzt az adófizetők pénzéből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.