Lázár János a sajtótájékoztatón nem csak hazudott, hanem alig burkoltan fenyegetőzött is. Lázár János 2016. január 14-i sajtótájékoztatóján szóba került, hogy a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestülete nyílt levelében alapvető bírálatot fogalmazott meg az egész orbáni oktatáspolitikáról. A bírálathoz már negyvenegy iskola1 és tíz, oktatásban érintett szervezet2 csatlakozott. Az MTI szerint Lázár János ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere folyamatosan konzultál a közoktatás szereplőivel, és „bürokráciacsökkentést készít elő a pedagógiai munkában”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lézer-piszkos akkor is hazudik, ha egyáltalán nem lenne muszáj ! Megszokta ! Ezek csak ebből élnek meg és a bégetőkből, mert azoknak mindegy, hogy mit hazudik, ha nem állnak be a sorba bégetni., akkor nincs pénz !
Lepényleső
Lázárnak már egyszer lett szólva,hogy keljen fel. Akkor állítólag hallgatott Jézusra. Most,ha
újra hallgatna,nem jobban járna? Örökre marad ez a garnitúra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.