Vitézy Dávidot, a Budapesti Közlekedési Központ korábbi vezérigazgatóját bízta meg január 16-ától a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum főigazgatói feladataival az emberi erőforrások minisztere – közölte a tárca kulturális államtitkársága szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma októberben a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum főigazgatói posztjának betöltésére pályázatot írt ki, de az eredménytelenül zárult, ezért a miniszter az új pályázat kiírásáig megbízott vezető kinevezéséről döntött.

Vitézy Dávid lett a közlekedési múzeum megbízott főigazgatója

A megbízott főigazgató feladata koncepció kidolgozása a múzeum hosszú távú működtetésére, továbbá az intézmény átfogó megújítása és az újjáépítés irányítása.

Az államtitkárság azt írta, hogy a Városliget átfogó rekonstrukcióját célzó Liget Projekt részeként a több mint százéves közlekedési múzeum nem csupán eredeti pompáját nyeri vissza, hanem 21. századi tudásközponttá válik.

Vitézy Dávid közgazdász, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület egyik alapítója és vezetője, 2010-2014 között a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója volt, 2015 februárjától pedig a közösségi közlekedés fejlesztését felügyelő miniszteri biztos.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Azért kíváncsi lennék a múzeum személyzeti hierarchiájára.
Mit csinál egy főigazgató?
Akkor nyilván vannak igazgatók is, talán még főigazgató helyettesek és igazgató helyettesek, meg osztályvezetők, meg a helyetteseik, meg a ki tudja még milyen beosztások vannak a tárlat/terem őrök/felügyelők és a takarítók, meg a biztonsági személyzet fölött.
Talán a fizetéseket is meg lehetne nézni, az alsó beosztások=dolgozók minimálbéren, a felettük levők meg irány a csillagos ég!
Akárhol máshol a fideSSkdnp zsarnoksága alatt!
papa.49
A kis ,,cserépedény,, főigazgató lesz és punktum!!!
papa.49
Szerintem ez is szeret ,,vonatozni,, mint a nagybátyja)))))))))))))
Desischado
Hiába, rokonnak ez dukál, á la fidesz módra!
szaboria1
Felháborító, hogy eddig is vártak a kinevezésével. Micsoda dolog ezt megtenni egy második unokaöccsel.
Mangu
@Feraj49: Igazad van, egy új karrier készül, jó lesz vigyázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.