Behajtott egy Uber-sofőr az útblokádot tartó taxisok közé, s a taxisok szerencsétlenségére a 24.hu kamerája éppen forgott. A lap beszámolója szerint a taxisok igencsak méltatlankodtak ("van bőr a pofádon ide bejönni?"), majd az is elhangzott, hogy

Nézd már, mit jön ide, MIT JÖSSZ IDE, FÉREG? Na. Mit uberezgetsz, ne uberezgessél ából bébe, SZÁLLJÁL KI! Én azért állok itt tizenhárom órája bazmeg, hogy a te gecidet izé… megbasszam! Na.

Ezek után megérkezett egy rendőr, aki higgadtan, de határozottan felszólította a taxisokat "a jogkövető magatartásra". A képeken világosan látszik, hallatszik, hogy a dühös sárgák ezután vele kezdtek üvöltözni, többek között azt kifogásolva, hogy mi folyik a Facebookon ellenük (amúgy ez).

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát a stílusotok katasztrófa!!! AZ meg hogy pl. az én autómban levő telefonomon milyen applikáció fut ahhoz semmi köze senkinek! Még a rendőrnek sem. Majd ha a NAV ellenőrzésekor kiderül hogy a bevétele után a Uber sofőr nem fizette meg az adót az majd az ő baja lesz. (minden forgalom elektronikusan folyik , tehát a NAV láthatja kinek mennyi a jövedelme sztem)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bálint NatáLia
@Mobil123: Kedves Névtelen!
1. Lehet, hogy túlzó, legyen igazad!
2. A proli szó már rég nem a kétkezű munkásembert jelzi, hanem azt a biomasszát, amelyiket lehet manipulálni a média által, és amelynek bizony nagyon nincs igénye valódi kultúrára!
3. Dolgoztam segédmunkásként asztalosüzemben, diákként, nyári munkán, voltam butikban eladó, vendéglátóztam az egyetem alatt, és közgazdászként is pontosan tisztában vagyok vele, mennyit keres általában a magyar ember.
4. Vannak valóban szegény emberek, de a többségnek telik azért valamilyen szórakozásra, és nem a minőségi kultúrát választják, hanem a diszkót, a mozit...stb.
5. A falunapok "sztárjai" annyit kapnak egy félórás playbackre, amennyiből egy 2 órás musical-operett gálát lehetne finanszírozni: 4 szólistával és táncosokkal, akik igazi, tanult művészek. Egy-egy ilyen "sztár" gázsija nettó 5-6 százezer forint, míg egy zongoraművész-operaénekes páros a legjobb esetben is, egy-másfél órás hangversenyért, együtt kapja a negyedét. Tájékozódj kicsit! Másik a korrupció, ami átsző mindent: bizonyos művelődésszervezőknek vissza kell osztani 20%-ot (az adófizetők pénzéből), és ezért egy bizonyos kört hív "haknizni". Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben. De szerintem zárjuk le ezt, mert nem a tárgyhoz tartozik! Én csak párhuzamot vontam, de a téma immár messzire mutat.
Rumcájsz
@Bálint NatáLia: Na ezt a részt díjazom, sőt teljes mértékben egyet értek vele.

Tájékozódj kicsit! Másik a korrupció, ami átsző mindent: bizonyos művelődésszervezőknek vissza kell osztani 20%-ot (az adófizetők pénzéből), és ezért egy bizonyos kört hív "haknizni". Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben.
Butautáló
A taxis most is olyan, mint a blokádkor! Buta, pénzéhes és élvezi a balhét! Azt hiszi, majd a tömeg megvédi! Egyenként állítanám elő őket és kezdetnek viszlát engedély!
gazdag dezső
Nagyon szabálytalan ,és szigorú büntetést érdemlő dolog ez a blokád! Embereket tartanak vissza a munkába menésről ,vagy éppen a családjukhoz való hazatéréstől ! Szabad mozgásukat gátolják,korlátozzák más békés embereknek.Ez szerintem szigorú büntetést érdemel.Egyébként pedig a kormánynak köszönhetik ezt a nagyon kirívóan magas tarifarendszert amely irreálisan magas.Közben az üzemanyag árak lejjebb mentek a tarifák pedig maradtak.Nekik nagyon csendben kéne lenni ,és örülni hogy ilyen kivételes ekőnyös helyzetbe kerültek.Más vállalkozókat nem segítenek ennyire,és ott a piac diktálja az árakat nem a kormány szabja meg .Mégis meg kell élni azoknak is vagy megszűnnek.Azok akik nem kapják meg a szerződés ellenére sem a díjukat/,Pul.az építőiparosok/ azok is tüntessenek ?
Mobil123
Sajnálom hogy pejoratív jelzőként használod a proli szót! Nagyon lenéző vagy az emberekkel szemben !! Azért mert diplomás vagy nincs jogod hozzá.
A korrupció meg minden területen megvan ! @Bálint NatáLia:
kukac50
Ennek a törvényhozók és megszavazójuk a hibásak!
Miért nem egyforma törvények vonatkoznak mind a két szolgáltatóra?
Fizessenek a sárga taxisok is csak annyit mint az uberesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.