Meg kell szüntetni az önhatalmúan működő Európai Bizottságot, és az Európai Unió vezetését a demokratikusan választott állam- és kormányfők alkotta Európai Tanács kezébe kell adni – jelentette ki a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának tagja a CÖKA és a Civil Összefogás Fórum (CÖF) sajtótájékoztatóján kedden Budapesten.

Fricz Tamás azt mondta, ezzel párhuzamosan az Európai Tanács ellenőrzését az Európai Parlamentre kell bízni, amelynek létszámát jelentősen csökkenteni kell.

Ugyanakkor a keleti, a délkelet-európai és a balti államok kezdeményezésére úgy kellene módosítani az Európai Unió alapokmányát, hogy az szuverén nemzetállamok szövetségévé váljon – tette hozzá.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A CÖF öt kéne már megszüntetni...ki a tökömnek képzelik ezek magukat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A CÖF öt kéne már megszüntetni...ki a tökömnek képzelik ezek magukat?
nevemnick
Lányok, fiuk, mi van a brüsszeli látogatásotokkal? Nagyon hallgattok, vagy a diktátor elvette a pénzeteket stadionra? Vagy talán a ,,fritzek" nem engednek át benneteket az országukon, mert elegük van a sz@rkeverőkből? :)
volvós
Csizmadia - Fritz... nem kellene visszadülöngélni a diliház közös kórtermébe ??
nezelodo
Tamás bátyánknak gondolom megvan a demokratikusan megválasztandó jelöltje is a bizottság vezetésére. A mostani bizottság meg gondolom most idegesen pakolja össze a holmiját a gyors elpucolás előtt.
volvós
@silber13: 14:39

Ha a fosszájú bayernyalóka vezeti öket, igen, mert az már
behunyt szemmel is " hazatalál" ( a diliházba )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.