Azt olvasom itt, a neten, hogy Mongóliába mész. Vagy már mentél, ezt nem tudom. Te barátom, az nagyon messze van ám! Nem kerül sokba az út? Mert mi a városba is jó, ha havonta egyszer be tudunk buszozni az asszonnyal, olyan drága a jegy. Pedig az csak 20 kilométerre van, Mongólia meg biztosan messzebb. Mi a franc van ott, hogy oda kellett menned? Azt is mondta a kocsmáros Józsi, hogy adsz nekik 25 millió dollárt. Ezt én nem hiszem el, mert miért adnál, amikor nekünk sincs. Ezt konkrétan tudom, mert amikor ledőlt az iskola kéménye, mondta a polgármester úr, hogy nincs pénz megjavítani. Tiszta szerencse, hogy már amúgy sincsenek ott gyerekek, mert befagyna a…majdnem csúnyát mondtam, pedig azt ilyen nagy embernek, mint amilyen Te lettél, nem szabad mondani. Szóval nem mondok.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Viktor nem szokott úgy ajándékot adni, hogy ne kapja vissza a többszörösét. Vajon a mongolok mit tudnak nekünk adni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Szókrakész: Ez bizony nagyon valószínűnek tűnik, persze most még nem verik nagydobra: jól jön majd a választási kampányban! Csak kérdezem, az "őshazánkatt" végén a tt a múltidő jele, vagy a kattanás elárulta, hogy lehallgatnak...?
Szókrakész
@eugen4402: Én esküszöm 1 t-vel írtam.
A katt az biztos valami titkos üzenet volt, figyelmeztetés, hogy kattan a bilincs, ha ...
silber13
@nemkati: Megtanítják neki a sas táncot, hogy a pávatánc mellé legyen más is, mert ugye a repertoárt bővíteni kell.
Szókrakész
@silber13: Szerintem meg generáloztatni akarja a piros pöttyöt a tomporán, mert már nem sok köze van a cselekedeteinek a magyarsághoz.
Szókrakész
@bra048: Mit gondolsz, a Tömjén Zsolti miért szereti annyira a lovakat.
Főleg a csődöröket.
bakegya
@Szókrakész:hát gáz ,de amilyen békés széplelkü nép ,OTT Ü AZ OLAJKUTAKODÓ TERRORISTA,... nekem is az az érzésem-a nagy nemzeti lófax ásatásainak alapjait rakhatja csakkk ottan le,mert hogy azt... és azoknak a kottájából nem fog a cigány rendesen muszikálni az már biztos-Putyin kötelező kűrje ez,mert,hogy Angéla nem oda küldte volna azt ÜÜÜÜÜÜ INTÉZTE már!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.