Vissza kell adni az iskolát a gyerekeknek, a pedagógusoknak, a szülőknek és a településeknek – mondta Gyurcsány Ferenc szombaton Budapesten, tizenkettedik évértékelő beszédében.

A Demokratikus Koalíció elnöke a párt Sokak Magyarországa című, februárban bemutatandó programjából részleteket idézve az oktatás, a kultúra és a művészet világát nevezte az ország legfontosabb kezelendő problémájának, amelyet szerinte az egészségügy rendbetételének kell követnie.

Gyurcsány arról is beszélt: nem szabad agyonnyomni a pedagógusokat, nem szabad belepiszkálni hetente az oktatási rendszerbe.

Meg vannak ezek húzatva

- kommentálta.

A politikus azt mondta, Magyarország legfőbb érdeke és célja nem a kevesek gazdagodása, hanem a sokaság felemelése és új távlatok kinyitása. A DK egy olyan világot ajánl, amelyben a tisztesség, a felemelkedés az előremenetel alapja, nem a bűn, az árulás, a lopás – jelentette ki.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
na most nekem is van egy ötletem, minden politika tartsa magát távol az oktatástól, mert nincs az a leromlott iskola, amely ne lenne magasabb szinten mint a magyar politika.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Hogy is van ez a dolog ? Neki,de rajta kívül még nagyon sok -sok embernek kellene visszaadni az ellopott vagyonokat! Neki van nagy szája ,de miért is egy ilyen embernek aki ugyanazt tette,meg aztán a hívei is elég kevesen vannak! Talán azért van nekik akkora hangjuk ,hogy soknak látszódjanak ?
gazdag dezső
Neki is ,de az egymás után következő kormányok szép lassan tönkretettek minden olyat is ami jól működött korábban ,vagy javítani kellett volna ,és nem tönkretenni.De hát ilyen Balog minisztertől mit lehet várni?Ilyenkor az jut az eszembe,hogy a régi átkosban mennyire okosabbak voltak miniszterek vasmunkás,pék,esztergályos stb. végzettségekkel is !! No meg munkásból lett Tsz elnökök,vállalat igazgatók.Most 5 milliós fizetések mellé továbbképzést kellene kapniuk valami régi jobb szakemberektől !! No nem a pénzlopásból,és a sikkasztásokból.Hogy legalább annyi esze lenne a képelőnek ,hogy ne egy napra szerezzen magának 125 ezerről számlát a benzinkútnál!!!És ez szabályos ??
nemjoezigy
Állítólag ez a gyurcsány értelmes!
Szerintem nem, mint ahogy a környezete sem.
Aki így leszerepelt mint ez a pártjával együtt, az ne akarjon a felszínen első emberként megjelenni!
Többet árt mint használ minden jó ötletnek, jó elképzelésnek!
Nem véletlenül mondják a civilek, hogy nem akarnak párt kelképeket látni a rendezvényeiken, mert a pártok, csak megosztást eredményeznek ebben az országban! Hasznot, azt nem hoznak!
Máshogy megközelítve a témát, a gyurcsányi munkásság okozta a fideSS-kdnp népnyúzását, zsarnokságát, csalásait, a nép ilyetén megosztását, a politikusokba vetett hitük teljes lenullázását!
Megint másképpeni megközelítés: a gyurcsányi baloldal, lejáratta a baloldali kifejezést, holott az igazi baloldal az a kizsákmányolt legszélesebb réteg, ami kb a 80%-a a népességnek, jelenleg is. (A bérből, fizetésből, nyugdíjból, ellátásokból és ezek hiányából élők)
Akik minket kizsákmányolnak az a jelenlegi és a mindenkori politikusok az egyre jobban gazdagodó qrva gazdagok!
Ezek ellen, mármint a jelenlevő ideológiai oldalak ellen a megfelelő kifejezés a humánus!
Remélem olyan tömörülés nem lesz, ahol az azt létrehozók lejáratják ezt a fogalmat!
Csizmás Kond
@Yoda69: "velünk"...a duplalátásod nem sok jót igér...veled az a baj, hogy húztál mint a vadlúdak de folyton visszagágogsz...
Az önkormányzat pedig mint a hogy a nevében is benne van nem állam hanem egy önellátó közösség az államban...
Csizmás Kond
@perfekt: Addig amíg négyévenként hoznak újabbnál újabb rendeleteket nem is lesz másképp.
Az oktatás liberálisan nem működik csak diktatórikusan.
kukac50
Meg kell szüntetni a KLIKET és a helyi önkormányzatoknak vissza adni a hatáskört.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.