A nap legmagyarabb híre. Amit csak még magyarabbá tesz, hogy az adóhivatal elnöke semmit se tud az adóhivatal nyomozásáról. Tállai tájékoztatása szerint viszont "a NAV hatáskörébe tartozó bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomozás nincs folyamatban". Ami érdekes, mert a NAV nyomozói nyomoznak a hűtlen kezelés, vesztegetés, csődbűncselekmény, magánokirat-hamisítás, vesztegetés és passzív korrupció gyanúját felvető ügyben,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A bíróság az ügyészség,a NAV Orbán kézben!
Na innentől kezdve nincs az a lopás ami bűncselekmény lenne.És mindezt a maffiatevékenységet leöntötte "nemzetikeresztény" mázzal!
Na Fideszesek, ennek lehet tapsolni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Haha, az valoban annyira magyar, annyira illogikus, hogy az mar nem is rohej, hanem kinszenvedes,,,,

Fogadni mernek, ha Magyarorszagon bevezetnek ujra a halalbuntetest, a bunost nem lehetne felakasztani, mert a hoher ellopna a kotelet, ruhaszaritonak...

Akkor most jojjon elo valamelyik redkivul okos fide$$-es kommentelo, aki azt mondogatja mindig ezen az oldalon, hogy az EU csak kirabolja, gyarmatta teszi a i kis becsuletes , korrupciomentes orszagunkat?

Lehet tolongani, fide$$ fanok! (A $$ NEM a haborus SS jellel azonos, mint ahogy csizmas is kikerte maganak mar tobbszor, hanem a PENZ, a dollar jele... Aze a penze, ami mar kepes a legrovidebb uton is elveszni az EU es Magyarorszag kozott...)
zöldszem
@soljanka: Tudom, elég annyit mondani, szocik, Gyurcsány...és álló ovációval fogadja, akár az újabb megszorításokat is! Komolyan mondom ezeknek, már a fülükön folyik ki a rohad narancslé!
human
Azt hittem Vidánál nincs lejjebb, de akkor odarakták ezt a Tálait. Ennek nem hogy angol tolmács kell, de magyar is, hogy értse mi történik körülötte.
Csizmás Kond
@karma1: Ha már az eszedbe jutottam, a dollárt egy, azaz 1 $ .jellel írják mindenütt a világon...kivéve azokat akiknek mindig viszket valahol.
A témában felemlegetett pénzek sorsáról nem tudok semmit, azt viszont az emlékezetedbe ajánlanám, hogy a zuniós lehívások és felhasználása, annak mindenre való kiterjedése uniós követelmény. Te már nagyon messze jártál amikor a csatlakozás , a csatlakozással járó állami javak privatizélése, azok legnagyobb részének külföldi kézbe való juttatását célzó követelések ellensulyozásaként hozták létre a közös befizetésekből való részesedési alapot aminek megpályázására majdnem köteleztek, ugyanis a hazai pénzforgás, gazdasági mozgások és minden fejlődési megmozdulást így a legkönnyebb ellenőrizni.
...hogy loptak-e ?...biztosan igen...azóta lopják a forrásokat amióta megnyiltak minden párt, minden kormány és minden olyan aki közelébe férkőzött.
Az a betokososdott fogalom, hogy csak egyes emberek lopnak dogma. Az is rettenetes alulinfolmát tudatra vall, hogy ma csak a fidesz lop...szét kell nézni hány vállalat, alapítvány meg minden szarság van bejegyezve és azok tulajdonosai kik...aztán majd meglátjuk ki van többségben.
Tőled ez azért elnézendő mert a világ másik végén élsz ahol a beetetett szövegeken kívül nem jut hozzád el más hír...de szerintem ha eljutna sem érdekelne az egyoldalú felfogásod miatt.
...persze lehet írni lehet véleményezni, de nácizni ss-ezni már műveltség kérdése.
human
Az EU-nak meg semmi joga akár egy fillért is visszakövetelni. Ha volt olyan buta, hogy korrupció felderítésére pénzt ad Orbán rendszerének akkor vessen magára. Annak idején az USA is felajánlotta a NAV-nak, hogy átadják saját tapasztalataikat a korrupció és adócsalás felderítésében, de a NAV nem élt a lehetőséggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.