Megszólalt az Uber-sofőr, akit taxisok és társaik vertek meg péntek éjjel a XVIII. kerületben. A férfi a bántalmazás során agyrázkódást szenvedett, eltört az orra és egy bordája. Azt mondja, még egy karkötőjét is ellopták, és volt, hogy bántalmazói előtt halottnak tettette magát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ezek tényleg állatok , remélem olvassák...sarokba szorított állatok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@bundi: Nem tartok korrepetálásokat, főleg úgy nem, hogy előtte osztod azt észt, mint szakavatatott, überinformált, csak te és csak itt és csak most...
Csizmás Kond
@Tekla: Az űber lehet ma a szokatlansága miatt kitűnő ötletnek számít de ha belegondolunk épp olyan veszélyes mint a féknélküli migránsáradat.
Telefonálsz majd megáll egy ismeretlen és beszálsz mellé...ha valami bajod lesz, pl kirabolnak, megerőszakolnak akkor telebömbölöd a félvilágot hogy hol a rendőrség ilyenkor ?
A Taxis társadalom ma a könnyű pénzkereseti lehetőség miatt elég olyan amilyen viszont bármilyen baj esetén könnyebben lehet azonosítani mint az üverkicsodákat.
bundi
@Csizmás Kond: vagy mint a Magyar albérlet-piac...vagy az airbnb...vagy kömüvesjózsi a hétvégi szaki...megcsináljukokosba...sauna ez ma a Magyar vállalkozói kultúra része
kukac50
Ezek a verőlegények néhány évet megérdemelnének!
A kormánynak kutya kötelessége olyan törvényt hozni,hogy egyenlő szolgáltatásért egyenlő munkavégzésért egyenlő fizetés egyenlő kötelezettség és egyenlő jog illesse meg az embereket.
bundi
@Szókrakész: és a jelek szerint kettőnk közül csak én hallgattam meg és olvastam el a cikket amihez hozzászólok...ez téged minősít...
"Hányszor verték meg?"
benne volt a riportban...
"Kik voltak a bántalmazók?"
ez is...azóta előzetesben ülnek egyébként...
"Hány karkötője volt?"
ez is benne volt és az is hogy hallotta amikor megtalálták és eltették...
"Adófizető, fizetéskiegészítő, megélhetési sofőr igaz?"
miért te honnan tudod hogy nem fizet adót?...te fizetsz?...és én ezt honnan tudhatnám?...
Tekla
@Csizmás Kond: Mért volna érdeke valakinek, hogy pénz kereset helyet ,megerőszakoljon egy mozgás korlátozott öregasszonyt. Amikor csinos fiatal szinglikkel tele a világ, sokkal több van belőlük, mint férfi szerűből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.