A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Gyurcsány Ferenc, megtartotta tegnap a maga évértékelőjét. Az interneten végighallgatható volt, és alighanem minden további nélkül atomjaira is szedhető a pártelnök véleménye. Beleértve az ország helyzetéről, a kormányról, illetve az annak elnökéről megfogalmazott mondandót. Egyet sem kell vele mindenben érteni. Miért is kellene? Ennek ellenére meglepett, amikor egy olyan cikkcímmel találkoztam, amely alig a beszédet követően, de sebtében elhajtotta Gyurcsány Ferencet a „p*csába”. Egyszerűen szembejött a cikk címe a Facebook-on, miután egy ismerős kommentelte az egyik megosztását. S annyira prosztó volt, hogy kíváncsivá tett. Ebből a szempontból tehát célszerűnek is tekinthető kommunikációs manipuláció olyan cikkcímet adni, ami nemi-szervvel, salakürítéssel, és hányással kapcsolatos. Amellett azért is célszerű lehet ilyen címet adni, mert legalább a tartalom kapcsán sem okvetlenül táplálunk magas követelményeket. Mondom ezt annak ellenére,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy a másfélév-előtti magamat idézzem - ellenzéki szempontból ma is teljes mértékben helytálló -: a legngyobb gond velük az, hogy a legkisebb közös többszöröst keresték/keresik, pedig a legnagyobb közös osztót kellene! Azt amit mindannyian osztanak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Eriksson: Megosztásilag Orbán korántsem ártatlan, A "kétmilliós "kossuth téri dtsemborira emlékszel? Hatalomból önmessiásozás volt, mint a régi szép kádári korszakokban.
Amellett emlékzsem a kokárda pártjelvénnyé gyalázására, amikor a fidesz a hivaiktől elvárta, hogy azzal különböztessék meg magukat, hogy a pöcsükön is kokárda van még juniusban is.
Gyurcsány ezen időpontokban nem igazán volt a hatalom centrumában.

A klasszikus SZKH-s irányvonal, a valóban liberális és szociálisan érzékeny egykori SZDSZ-vonulat szétverésében aktívkodó H.G. szerintem pont annyira hiteles politikailag, mint egy székláb.
Eriksson
@GeoCravker: Van, amiben igazad van, de itt most éppen arról van szó, hogy miért nem szeretem Gyurcsány Ferencet. És nem Kossuth térről, Kádár-korszakról, fideszes kokárdákról és hasonló korabeli történetekről, mert azok külön-külön más vita tárgyai lehetnek
GeoCravker
@Eriksson: Volt egy állításod, ami szerint Gyurcsány alapozta meg a társadalom szétszakítását és megosztását.
Ez akkor sem helytálló, ha ettől még szíved joga nem szeretni.
Eriksson
@GeoCravker: Erre a megállapításra gondoltál?
"Egyébként az ő megosztó politikájának köszönhető a baloldal szétesése, és Orbán megerősödése. Ha elzavarnák a közéletből, többre mennének."
GeoCravker
@Eriksson: Erre gondoltam: "@Butautáló: Nem gondolod, hogy Gyurcsány vastagon hozzátett a megosztáshoz? Orbán sokat köszönhet neki."

De ha itt a korábbiakban említett baloldali megosztásra utaltál vissza, akkor feléd tényleg vissza az egész.

Fenntartva, hogy a társadalmat Orbán osztotta meg végletesen. Szerintem
Eriksson
@GeoCravker: Soha nem állítottam, hogy Gyurcsány felelős mindenért ami megromlott, de ezt a megjegyzést mindenkor fenntartom: "@Butautáló: Nem gondolod, hogy Gyurcsány vastagon hozzátett a megosztáshoz? Orbán sokat köszönhet neki."
És azt is fenntartom, hogy az ő regnálásakor kezdődött a baloldal szétesése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.