A vasárnapi ebéd mellé szólt emígy a nóta: az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) gyanúja szerint lenyúlták a magyar korrupció elleni szabadságharcra kapott európai pénzeket. Tudom, hogy egyáltalán nem ez a nap híre, hanem az, hogy Lagzi Lajcsit kiengedték a böriből, de van akinek mégsem. Nem South Park, nem Monty Python. Magyarország 2010 után. És ez nem minden: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének, bizonyos Tállai Andrásnak fogalma nincs arról, hogy az általa vezetett hatóság nyomoz (pontosan tudjuk milyen, amikor a NAV nyomoz) az ügyben. Az, hogy Polt Péter legfőbb ügyész tud róla, senkit ne nyugtasson meg, már ha értitek mire gondolok.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Néha lehet szaklapokat is olvasni...

Felteszem, hamarabb indult az eljárás, mint Tállai a posztjára került, és csak az lett tájékoztatva, aki korábban volt az illetékes vezető.
coni
@agnes200: Szólni kéne Vargának, ő is olvassa el a szaklapokat, mielőtt kivizsgálást indít(ott) ez ügyben...
human
@agnes200: Csak ugye szokott lenni egy átadás-átvétel vezetőváltáskor. Olyan apróságot meg elfelejtettek volna közölni, hogy éppen nyomoznak ezen pénzek után? Tegyük fel, hogy nem akarták Tállai orrára kötni. De akkor milyen tekintélye is van ennek az embernek? (utolsó kérdésem "irodalmi kérdés" volt, hogy Orbánt idézzem)
human
"az OLAF maga nem járhat el a tagországokban, csupán tájékoztatja az illetékes hatóságokat, és azok dönthetik el, hogy elrendelnek-e nyomozást, vagy sem."
Mint a NAV kitiltási botrányakor. 2 nap alatt átvilágították az egész NAV-ot és rendben találtak mindent. Hihető.
Toby
@agnes200: Csakhogy vezetőváltás idején, az új vezetőt minden folyamatban lévő ügyről tájékoztatni kell !
Ez általános szabály !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.