Összesen 22,45 milliárd forint játékadóalap keletkezett ebből, ebből a játékadó összege 7,37 milliárd forint lett, viszont a megfizetett koncessziós díjjal csökkentett, 2015. évre számított játékadó összege csak 3,08 milliárd forint. – írja a 444.hu.

Egy 2013-as törvénymódosítás miatt a kaszinók koncessziós díja levonható a játékadóból. Azaz gyakorlatilag Vajnáék számára a kaszinókért fizetendő koncessziós díjat egyszerűen levonták az adóból, így gyakorlatilag négymillárd forintot kaptak vissza az államtól. A rendszer működéséről korábban részletesen is írtunk.

Az itthon üzemelő 8 játékkaszinóban (ebből ötöt Andy Vajna vezet, kettőt a debreceni fociklub elnöke, Szima Gábor, a sopronit pedig a Casino Austria GmbH vette meg) 1 218 062 ember fordult meg, ebből 909 ezer volt magyar állampolgár és 308 ezer pedig külföldi.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Íme Orbán adócsökkentésének nyertese. 7 milliárd helyett 3 milliárdot kell adóznia. Timike bővítheti a gyémánt gyűrű készletét.
Hellcat
Pontosabban a qrbánék 4 milliárdot adtak vissza a kövér pocoknak...maffia ez kérem a javából.
Yoda69
Amig magyar vallalkozok uzemeltettek a kaszinokat 50 milliard folotti ado folyt be az allamkasszaba. A hianyzo adot a fideSS-szel fizettetnem meg. orbanek fizessek be sajat vagyonukbol a hianyzo penzt.
dr. prédikátor
Vajh a viktor szopkin ebből mennyit kap vissza???
human
Az a 4 milliárd lenne annak a díja, hogy Vajna monopol helyzetben lehet a kaszinó piacon. 4 milliárd forintot miért is dob el az állam magától? Miért gondolja Orbán, hogy Vajnánál jobb helyen van az a pénz, mint az államkasszában?
nyanya001
Kedvem lenne olyan cifrát káromkodni hogy a gép is elpirulna !
Káromkodás helyett... rohadt fosztogató tolvaj banda ez a kormány !
nemjoezigy
Ez játék a számokkal, amit mi fizetünk!
Ezek annyit vallanak be amennyit akarnak, és még kapnak is vissza belőle!
Ez beleillik a fideSS-kdnp rabló kormány intézkedéseinek sorába, Az ország leggazdagabb magyarjának a csányinak is adott a mi pénzünkből 4 milliárd vissza nem térítendőt!
Mi ez, ha nem az ország népének a kisemmizése? Pár mocsok gazdagabbá tétele.
Meddig tűri ezt még a Nép, az ellenzék ilyenkor mit csinál?
Ja tudom, azok is tömik a zsebüket, csak sunyiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.