Tarlós István ismételten megcsillogtatta egyedi stílusát és kioktatta Gy. Németh Erzsébet DK-s képviselőt, akire már korábban is több otromba megjegyzést tett.

A VS beszámolója szerint az alábbiakat mondta Budapest főpolgármestere:

Asszonyom! Az a helyzet, hogy ön úgy beszél hozzám, folytatólagosan, mármint ilyen kormányzati többséghez, mint a nevelőnő ahhoz a fiúcskához, akiről tudja, hogy bár vízfejű, de végül gyengéd érzelmeket táplál iránta. Azt szeretném kérni, figyelembe véve fővárosi politikai előéletét, ezt a hozzáállást, legyen szíves, felülbírálni.

Később azzal folytatta:

Ez enyhén szólva komikus. Annak idején megvédtem önt Demszky Gábortól, még ő is alkalmatlannak tartotta önt arra, hogy főpolgármester-helyettes legyen. Nem sok mindenben értettem egyet Demszky Gáborral, de utólag revideálnom kell az álláspontomat: ebben mégiscsak egyetértek Demszky Gáborral.

Tarlós korábban"áruházi részlegvezetőhöz" hasonlította Gy. Némethet, de volt, hogy az asszony nyilatkozatát "mély sötétségnek" minősítette.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
" Hé, paraszt, melyik út vezet itt Budára,
Tudod, hogy mocskos a szád,
Nem kicsit - qrwára !"

" Hm...pataszt, én ...emígy füstölög magában..." tarlósék pistája !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Majd ha tarlós lakásának küszöbénél ugyanúgy mint Gorbánnál sorban állnak a képviselők azért hogy hatalmas pénzekért időnként megnyomogathassák a gorbán maffiának hasznos igen/nem gombokat, akkor lehet komolyan venni ezt a suttyót. Addig nem más mint Gorbán naponta oldalba rugdosott, csapódott korcs kutyája. Bárkit megmar aki veszélyezteti az időnként elé vetett hulladékot.
egyvandor
@human:
DK-s nak neki kell menni! Ebből nem lehet rosszul kijönni.
Ez a politikában fél siker, az autófényezőből avanzsált politikusnak meg túlélési kényszer, ezért ez alapszabály.
egyvandor
@coni: tarlós nem tud olyan ügyesen hasba rúgni.
Ő a szemüvegeken ugrálás tudora.
Azt meg csak nem várhatja meg míg valaki aki nem tatszik neki elejti azt.
Desischado
Bunkó. De mit is várhat az ember ettől a fideszes bérenctől?
Vizual
És akkor csodálkozunk ha a FIDESZ ócsárolja a nőket. Látjuk honnan ered, az ilyen tarlósféléktől. Hiába hiszi, hogy megússza. Budapest vagyonát átadja a kormánynak ( Orbánnak ) Mellette ilyen bunkó is. Mert láttuk már nem egyszer.
nezelodo
Szegény tarlós, csak erre van hatásköre. Ma reggel pl. már mosakodott, hogy ő nem venné el a nyugdíjasok utazási ingyenességét, 65 év felett. Ja, kicsit későn értesítették a saját véleményéről. Majd 2018 nyarán, ha akkor is elsöprő lesz a fidesz. Addig kár ezen rugózni, úgyis elfelejti a korosztályom, mi történt a két választás között. Egyébként is csak a reklámban olyan hatékonyak az emlékezetjavítók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.