Hétfőn írtuk meg, hogy Gaskó István, a rendszerváltás utáni Magyarország vezető szakszervezetise lemondott, vagy lemondatták a LIGA szakszervezeti tömörülés vezetéséről. A Magyar Hírlap most arról ír, Gaskó valóban lemondott, de nem jár rosszul. Gaskó ugyanis egyfelől kap 4,44 millió forintnyi búcsúpénzt, másrészt nem is távozik a LIGA-tól. Tanácsadóként ott marad a szakszervezeti tömrörülésként és havi 800 000 forintért „érdekvédelmi és szakszervezet-politikai" kérdésekhez szól majd hozzá.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Következő választásokon indulok és az egyik programom a Magyar Űrprogram fellendítése lesz...csak azért hogy az összes köcsög politikust belelőhessem a napba.
nemjoezigy
Na az ilyenek miatt (is) járatódnak le a szakszervezetek. (és gondolom más "érdekvédelmi' egységeknél is ez van).
Mennyi lehetett az apanázsa, ha a tanácsadásért havi 800ezret kap!
Akkor ide, a vízfej fenntartására (is) megy el a dolgozóktól levont tagdíj!
Miért nem tud ebből legalább 600ezret betenni a szakszervezeti közösbe?
Hiteltelen!
Ennyi!
papa.49
Ez akkor csak félsiker,mert ez a pacák mindent súgni fog a hazugovicsnak, MIÉRT NEM RÚGTÁK KI PÁROS LÁBBAL, OSZT: JÓNAPOT, HADD GÖRDÜLJÖN))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.