A politikai ciklus végéig nem 6 ezer, hanem 100-150 ezer fővel csökkenhet az államigazgatásban dolgozók száma, jelentette ki az ATV-ben Csepreghy Nándor államtitkár.

Ők se lesznek Fidesz-szavazók: 150 ezer embert rúgnának ki Orbánék

Lázár helyettese ma kijelentette, hogy a kormány ennél is jóval nagyobb leépítést tervez, de a százezres leépítés terve akkor valósulhat meg, ha a gazdasági növekedés a tervek szerint alakul.

Csepreghy azt mondta: még semmi nem végleges, született egy lista, amelyen 73 intézmény szerepel, de hogy közülük melyik szűnik meg vagy olvad be, még nincs eldöntve.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
Van egy annyira fanatizált réteg, hogy ha kirúgják, ha már majdnem éhen hal, akkor is az orbánra fog szavazni, mert nehogy a Gyurcsány jöjjön. Nem lesz ebből semmi extra szavazat a másik oldalnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Nem lesz itt semmifele leepites. Ez megint csak egy bedobott gumicsont, mint a sorkatonasag is volt. Majd jon a taho geci nehany nap mulva es bevedi azt sok szazezer kozalkalmazottat, akit lezerjano "ki akar rugni".
Szókrakész
Én inkább úgy látom, ennyien tervezik a kivándorlást, csak a fidesz adja be nekünk, mint sikergyanús bürokráciacsökkentést.
Toby
Figyeld a maffialogikát :

"...de a százezres leépítés terve akkor valósulhat meg, ha a gazdasági növekedés a tervek szerint alakul. "

Ergo: mindenki - aki esélyes a leépítésre - küzdjön azért, hogy gazdasági növekedés ne a tervek szerint alakuljon ! Szabotálni kell rezsiméket !
Lepényleső
Mi a baj,kedélyes mosolyokat látok,ha ráfagy,akkor szóljatok.
kukac50
A KLikkből rúgják ki azokat akiket oda ültettek ,utána azt a sok államtitkárt akiket felvettek.
Tanácsadókat is rúgják ki mindet mert azok nem tudnak olyan tanácsot adni ami az ország fejlődését gazdaságát segítené és az életszínvonalat javítaná.
Az elmúlt 5 év alatt az életszínvonal romlott a nyugdíjak vásárlóértéke csökkent a gazdaság csak papíron jó teljesít a valóság egészen más.
Desischado
Ha már kirúgás, akkor javaslom, hogy kezdjék saját magukon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.