Aki esetleg a van rajta sapka, nincs rajta sapka elmélet oldaláról közelíti meg G. Fodor Gábor gusztustalan szellemi mélyrepülésének történetét és annak végkifejletét (legalábbis amit mostanig tudni lehet róla) az itt most rossz helyen jár. G. Fodor Gábor bocsánatkérése a Tóbiás József MSZP-elnök családjára rárontó, velejéig gyomorforgató, alpári cikk miatt nem csupán megkésett, de teljesen felesleges és komolyanvehetetlen kezdeményezés. Szóval az van, G. Fodor, hogy hitelesebb lett volna már az “elkövetés” utáni első pillanatokban meglátni a fényt az éjszakában, de te azonnali bocsánatkérés helyett ribancoztál még egyet.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@coni: Tudod, azért mégsem mindennapi eset ennyire mocskos gyökér módon ugatni egyet !
Még akkor sem az, ha ezektől a koszos kutyáktól elég messze van mindenféle etikai norma !
human
@coni: Az a gond, ha most nem vet ennek valaki gátat, akkor szokássá válik és megjósolhatatlan mekkora károkat okoz a magyarok mentalitásában.
wagabund
..."Üzenet G. Fodor Gábornak: Tudod, hogy nincs bocsánat"...

Helyes. Ha valami véletlen elmezavart követően Tóbiás és neje megbocsájt, akkor nem érdemlik meg az emberek szimpátijáját.

Ugyanis ez a fodor nem kért sem bocsánatot, sem elnézést tőlük. Aki theti, az olvassa el figyelmesen, mit is mondott ez a főszerkesztő-egyetemi tanár...nos vigyázott nehogy kiejtse a száján a Tóbiásék nevét...mindannyian tudjuk miként hangzik egy korrekt bocsánatkérés..

(kéremszépen ez a stramm szépember egyetemi tanár is ám, ha valaki nem tudná)
human
Elolvastam a teljes írást. Meglehetősen visszafogott volt. De jól is van ez így. Mondjuk én Tóbiás helyében szívesen megbeszélném ezt négyszemközt G. Fodorral. Úgyis ő kezdte a személyeskedést.
nevemnick
Az ilyen gerinctelenek uralják a jobboldali médiát. Azt gondolják, hogy a kormány hasonló emberei védelme alatt mindent megtehetnek. Remélem, hamarosan számonkéréssel véget ér ez a diktatórikus ámokfutás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.