Tovább épül az új jobboldali médiabirodalom, folytatódik a simicskátlanítás: a budapesti 105,9 MHz-re jön a Karc FM, melynek a Lánchíd Rádiót elhagyó Gajdics Ottó lesz a főszerkesztője – írja a Világgazdaság.

A korábban a Gazdasági Rádió által használt frekvenciát a Hang-Adás Kft. nyerte el az NG 105,9 pályázattal, mely vélhetően az azóta Magyar Időkké változott Napi Gazdaságra utalt.

Andy Vajna is indíthat egy rádiót. Cége, a Radio Plus Kft. tavasszal a budapesti 96,4 MHz frekvencián kezdheti meg a DJ FM működtetését, mely a Simicska-féle Music FM konkurenciája lehet majd.

Eközben a Habony Árpád érdekeltségébe is tartozó Modern Media Group Zrt.-je ingyenes napilap indításában gondolkodhat, hogy borsot törjön a szintén Simicska Lajoshoz köthető ingyenes Metropol orra alá.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Pályázniuk kell? Remélem elfelejtik aláírni az üres oldalakat is.
human
@pbalage: Áááá. Szerintem a médiahatóság írja meg helyettük, hogy semmiben ne legyen hiba. A trafiktörvényt is egy kormány közeli dohánykereskedő számítógépén írták. Ilyen a maffiaállam. De majd megmagyarázzák, hogy az állami korrupció és bűnözés azért jó, mert legalább tudjuk kik csalnak és lopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.