Hogy a magyar nyelvben a „terhelt” kifejezés mit jelent, annak értelmezését most az olvasóra bízom. Szerintem egy dolog biztosnak látszik a büntetőjogi értelmezésen túl is, nevezetesen az, hogy ha valaki súlyos terheket cipel, akkor azt joggal nevezhetjük terheltnek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Talán nem kellene ennyi politikai bírósági per,ráadásul soron kívül tárgyaltatni ! Garázdák ügye meg a tolvajok tárgyalására 2-3 év múlva kerül sor ,még akkor sincs ítélet.
coni
Orvosilag a legkevésbé sem. Inkább mágusnak nevezném, mert a gépnarancs és még néhány magyar lát át a trükkön.
nemkati
@Feraj49: Az a soron kívül, az egy kicsit túlzás. :)
A politikailag koncepciós perekbe fogott embereket évekig előzetesben tartják azért, hogy megtörjenek, hogy terhelő vallomást tegyenek olyanokra, akiket nem tudnak direktben perbe fogni. És még ez se jön be a legtöbb esetben, végül bűncselekmény, bizonyíték hiánya miatt fel kell menteni a legtöbb vádlottat. Az egész bűnbandában még a bíróságok, a bírók tartják valamennyire magukat, tarthatjuk mi őket tisztességesnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.