Az EU bűnügyi hírszerzési hivatala szerint páneurópai bűnbandák vadásznak rájuk, hogy szexuális munkást vagy rabszolgát csináljanak belőlük. Az Europol most először próbálta meg számszerűsíteni, mennyi gyerek tűnt el, miután regisztrált a hatóságoknál. Az EU bűnügyi hírszerzési hivatala szerint közülük több fiatalkorút páneurópai bűnbandák szexuális munkára vagy rabszolgaságra vettek célba. Brian Donald, az Europol vezérkari főnöke szerint csak Olaszországban 5000 gyerek tűnt el, de Svédországban is nyoma veszett ezernek. Mint mondta, ők az Európát átszelő kifinomult embercsempész-bűnszövetkezet legfőbb célpontjai. De nem biztos, hogy mindannyian ki lesznek zsákmányolva, egy részüket még vissza is juttathatják a családjukhoz. „Csak nem tudjuk, hogy hol vannak, mit csinálnak, és kivel vannak” – mondta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hova tűnt a sok virág! Hova tűntek a migráns gyerekek? A szülők nem keresik őket?
eugen4402
A végeláthatatlan liechtensteini rónaságon titkos farmokon nevelik őket.
A nemzetközi szervkereskedelem számára innen nyerik az alapanyagot.
(Vajon hányan hiszik el?)
Szókrakész
@eugen4402: Pont erre gondoltam én is.
Csak meg kéne vizsgálni, hol és mennyivel ugrott meg a szervátültetések száma az utóbbi időben.
eugen4402
Könnyítésként: hol a legtöbb a fizetőképes kereslet..?
verőce21
Ezek úgy tekintik a gyerekeket, mint vmi állatot vagy eszközt a céljaik elérésére... legtöbben simán elhagyták őket... Többnyire csak eszközként(!) hozták be a "szülők", kamera előtti emelgetésre, valamint rendfenntartók elé tologatásra...
(van aki feleségnek hozta, nézd meg a Dán példát...)
Jónéhány súlyosan aberrált van közöttük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.