A Századvég Alapítvány szerint miután G. Fodor Gábor a 888.hu portálon megjelent cikk miatt már elnézést kért az érintettektől, a cikket pedig eltávolították az oldalról, az ügy lezárult.

Így reagált a Századvég hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében annak kapcsán, hogy az MSZP vasárnap levélben fordult Lánczi Andráshoz, a Századvég Alapítványt vezető kuratórium elnökéhez, hogy az ügy miatt "számoltassa el" az intézet két igazgatóját. Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy "26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről".

A Századvég Alapítvány közleményében arra kérte a Magyar Szocialista Pártot, hogy tartsa tiszteletben a demokratikus jogállami kereteket és ne avatkozzon be egy civil szervezet belső életébe.

A 888.hu portálon január 23-án jelent meg egy támadó hangvételű, a családtagok fényképével illusztrált cikk Tóbiás József MSZP-elnökről, feleségéről és kiskorú lányáról.

G. Fodor Gábor elnézést kért a 888.hu-n megjelent cikk miatt. A honlapon múlt csütörtökön megjelent bejegyzésben az áll: eljött a bocsánatkérés ideje.

Hibát követtem el, mert megengedtem, hogy a politikai viták hevében megsértsünk egy embert és a családját. Túlmentünk egy határon. Ezért elnézést kérek

- írta. Hozzátette:

Tanultam belőle. Nem fogom engedni, hogy még egyszer ilyen előfordulhasson.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
" Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy "26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről".

Bizony elvtársak, mi is megdöbbentünk mikor lézer elvtárs (fideSS-KDNP) kirúgatta az Origó szerkesztőit a munkahelyükről.
Dr. Felipe
" Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy "26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről".

Bizony elvtársak, mi is megdöbbentünk mikor lézer elvtárs (fideSS-KDNP) kirúgatta az Origó szerkesztőit a munkahelyükről.
nezelodo
Megint csak nincs látnivaló! Ha meg valaki ezen színjáték után elhiszi, hogy ez nem előre eldöntött vircsaft volt, annak a szavazatára még számít a dakota. Ez tuti a szürke eminenciás mocskos fantáziájának a terméke.
Kamcsatka
Én megnéztem a "spártai háromszázakat" de erről az emberről csak egy lelki gnóm jut eszembe.
kkalman
Egy normális országban G. Fodor már nem lehetne a helyén. Csakhogy nálunk semmi sem normális, így maga az ország sem.
Desischado
@kkalman: Csodálkozol? Mi normális orbanisztán/mutyisztán/ abszurdisztánban? Semmi! Esküszöm, az ötös lottón lenne olyan biztos találatom, mint amilyen biztos voltam abban, hogy ez lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.