Vécépapír gurigákkal jelentek meg az EMMI bejáratánál az Ifjú Demokraták, tiltakozásul a Fidesz oktatáspolitikája ellen. Balog Zoltán egy múlt heti interjúban, amikor a romokban heverő magyar oktatással szembesítették, annyit tudott a problémákra reagálni, hogy amikor ő volt diák, neki is kellett vécépapírt bevinni az iskolába. Aki képes megragadni ennél, az totálisan alkalmatlan, nemcsak az oktatásügyek kezelésére – jegyezte meg Nagypál Anikó, az Ifjú Demokraták elnökségi tagja.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na ne már hogy neked is kellett bevinni slozipapírt!! hazudsz megint!!!
pbalage
@Mobil123: Kim Dzsong Un-ról például az a hír járja a népe között, hogy nem is szarik, mert olyan jól hasznosítja a teste az szerves anyagot, hogy neki erre egyáltalán nincs szüksége.
Van még hová fejlődni.

Jaj, erről eszembe jutott, hogy én második osztályban egy olyan iskolába jártam, amiben csak egyetlen terem volt és négy darab pottyantós budi.
A Jácint nevű osztálytársam nagyon gebedt gyerek volt, a tanítónéni is csak "Táposcsibe" névvel illette.
Egyik reggel az egyik osztálytársam rémülten kopogott az ablakon, hogy
"Tanító néni! Segítség! A Jácint beleesett a lukba!"
Olyan kicsi volt, hogy átfért az "angolvécé" lyukán.
Az egész osztály közösen húzta ki a pöcegödörből (csak derékig lett kakis)
1982-ben történt.
sentinel216
Ennyit a nagyeszű miniszterről. Az eszébe sem jutott, hogy a WC papír csak jelkép az iskolákban uralkodó állapotok milyensége miatt? Azonnal visszatámadott, hogy ő is vitt be papírt. Csakhogy vihettek volna a tiltakozók, krétát, számítógép egereket, másoló papírt is. A lényeg a tiltakozás.
Mobil123
@pbalage: Hát elmondanám, hogy én alsó négy osztály dettó olyan iskolába jártam ahol az mind egy teremben volt az 1-4 -ig osztályok . Egy tanítóval!!
Ötödikben kezdünk a szomszéd községben ahol már külön volt minden osztály. És bizony mindenhol a pottyantós wc-k voltak akkor még. De nekünk nem kellett wc papírt vinni! Bezzeg a lányomnak már a bölcsitől kezdve cipelni kellett a wc papírt, psz-t , fogkrémet . A suliba meg pénzt kellett beadni (Jelenleg "alapítvány"-nak címszóval kell évente befizetni a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.