Vízilabdázók támadtak egy kaposvári férfire, akinek szilánkosra tört az arca. A büntetőügy bíróság előtt van, de a férfi még mindig nem kapott kártérítést, noha elmondása szerint megegyezésre törekedett – írja a sonline.hu.

2014. március 15-én hajnalban egy helyi szórakozóhely előtt, az akkori Park Café bejáratához közel, (...) egy rövid, ártatlan szóváltást követően két akkori kaposvári vízilabda játékos ránk támadott. Súlyos sérülést szenvedtem, törött arccsonttal kerültem a rendőrségre, aztán a kórházba, ugyanis az egyik vízilabdázó olyan ütést mért az arcomra, hogy szilánkosra tört a szemem alatti rész, illetve az arccsontom is betört.

A férfi két kísérőjével volt, amikor a támadás történt. A rendőrök elfogták a bántalmazókat. 

Csak szerencsén múlott, hogy a szilánkok nem sértették meg a szemem. A kórházban egy hétig tanakodtak a sebészek, hogyan műtsenek meg. Végül lyukat fúrtak öltött az arcomba, aztán egy kampóval kiemelték a benyomódott arccsont darabkát. Ezután még hosszú hetekig nem tudtam az arcomra feküdni. A lábadozás közben nem dolgozhattam, emiatt elég sok jövedelemtől estem el

- mesélte a megvert férfi.

A vízilabdázók edzője 100 ezer forintos kárpótlást ajánlott, ám az áldozat 800 ezer forintot kért. Meg is egyeztek, de az aláírt hivatalos papírok nem érkeztek vissza az áldozathoz. A büntetőeljárás még folyamatban van.

Dobos Pál ügyvéd, a Kaposvári Vízilabda Klub elnöke az egyik vádlott ügyvédje is volt. Ő úgy tudja, hogy született írásos megállapodás, de többet nem akart mondani, mert az eset

nem vízilabda mérkőzésen történt.

Úgy tudni, az ügyben szereplő játékosok ma is neves OBI-es csapatok tagjai.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
"nem vízilabda mérkőzésen történt" de akkor mi van ? Akkor is, sportolótól méltatlan viselkedés - ténykedés volt, mely etikátlan is, így a felfüggesztés - eltíltás nem ártana - jogos is lenne számukra - a szakosztály részéről !
Más kérdés, hogy a maradandó sts. miatt, büntetőeljárás alá vonják őket, de ott, majd a bíróság dönt. A megállapodással csak a büntetés mértékét próbálják csökkenteni.
Sííva
Hogy szokott ez lenni? Az úgy kezdődött, hogy Ő vissza ütött! Sántít nekem ez a dolog! Mi volt az ok? Talán egy újabb veszprémi eset kezdete, de a vége más lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.