A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) hétfőn a közoktatás szervezeteihez intézett nyílt levélben szólított fel a köznevelési kerekasztal bojkottjára.

Mendrey László, a szervezet elnöke az MTI-hez is eljuttatott dokumentumban azt írta, hogy az emberi erőforrások minisztere által összehívni tervezett

csonka kerekasztal politikai trükk,

terelés és újabb megosztási kísérlet, abban a jövőért felelősséget érző szervezet nem vesz részt.

A PDSZ a kerekasztal bojkottjára szólított fel minden, a miniszter és államtitkára által eddig megnevezett és a jövőben megnevezendő szervezetet mindaddig, amíg valóban minden érdekelt és érintett nem kap meghívást.

A köznevelési kerekasztal létrehozását Balog Zoltán januárban jelentette be, a fórumon a felsőoktatási kerekasztal mintájára a köznevelés aktuális kérdéseit tekintenék át.

Rétvári Bence, az Emmi államtitkára vasárnap azt mondta: széles körű párbeszéd kezdődik a köznevelési kerekasztallal: nemcsak az oktatásban dolgozók, hanem azok véleményét is igyekeznek megismerni, akik érintettek a köznevelésben, mint a szülők, a munkaadók, a tudomány vagy a művészet világa.

Rétvári Bence közölte: hétfőtől az ország összes tankerületében folytatódik a köznevelési konzultáció, amelynek célja, hogy megismerjék az iskolák információit, tapasztalatait és hasznosítsák őket a köznevelési kerekasztal munkájában.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@human: Visszavontam. Gallóné is kiáll a tüntetés mellett. Sőt február 13-ra országos sztrájkot hirdetnek.
coni
Ez a kerekasztal már max. monica lewinsky-t izgatná fel.
human
Majd jön Gallóné a PSZ-től, hogy mindenki nyugodjon le a picsába és tessék tárgyalni.
human
@human: Visszavontam. Gallóné is kiáll a tüntetés mellett. Sőt február 13-ra országos sztrájkot hirdetnek.
justhpeter
A kerekasztal egy forgóasztal, amit Balog emberminiszter addig pörget, míg az ott ülők el nem szédülnek, aztán a kómába esettekkel megszavaztat mindent.
Toby
Nem szabad befeküdni, időhúzásra játszanak, míg ki agyalnak valami orbutális aljasságot, hogy rendezzék soraikat és jön a megtorlás !
El kell szakítani a gengszterrezsim gerinvelőjét, hogy lebénuljon, aztán fél kézzel is megy utána a móka...
Az ORFK vezér is azért tartat márcusig "fokozott ellenőzést" hogy naponta éreztesse, óvják a rezsimet a megfázástól !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.