Noha az úgynevezett kereszténydemokraták előszeretettel furakodnak a többségi társadalom hálószobájába, a sajátjukban nem sokat időzhetnek: az Index összeállításából kiderül, a KDNP-s képviselők nevelik a legkevesebb gyereket.

A lap a friss vagyonnyilatkozatakat összesítette, eszerint a magyar országgyűlés 199 képviselője összesen 270 gyereket nevel, vagyis egy képviselőre átlagosan 1,35 gyerek jut a 2015-ös bevallások szerint.

A legtöbb gyerekkel a fideszes Balog Zoltán és dr. Mengyi Roland, valamint a jobbikos Kulcsár Gergely él, mindhármuknál öt gyerektől hangos a ház. 75 képviselőnél viszont egyáltalán nem él gyerek – persze ettől még lehet, hogy van gyerekük, csak már kirepült vagy máshol él, jegyzi meg az Index.

A frakciónkénti összesítésből az derül ki: az LMP-ben jut átlagosan egy főre a legtöbb gyerek, a családbarát-lepedőrevizor KDNP-ben pedig a legkevesebb.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Bort isznak és vizet prédikálnak ?
Nosza, ott van a vasárnap, ne a templomba, hanem az ágyba menjetek ...
képmutatók !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Kamcsatka: Vagy azért, mert nem tudják értelmezni a megrajzolt pózokat :))
Papuska1
A dolog csak annyiban sántít, hogy az eredeti cikk írója nem járt megfelelően a dolgok után. Az adatok csak a 18 év alatti gyermekeket veszi figyelembe. Őszintén megmondom, nem tudom, hogy velük együtt milyen lenne az eredmény, de ilyen töredékes információból hasonló következtetéseket levonni, az abba a családba tartozik, mint a 888 cikke Tóbiás családjáról!
Desischado
Bezzeg mekkora a pofájuk, hogy ki fog halni a magyar. Bár ők ne is szaporodjanak, van elég herénk, meg tolvajunk és hazugunk, még sok is!
Jankó123
Végig kell nézni a KDNP tablóképén.
Ilyen felhozatalból normális gyerek nemigen születne, ütődöttből meg, már ki van a létszám!
A gyerekcsináláshoz pedig ember is kell, nem csak gatya!
:-)))
nezelodo
@Papuska1: Igazad lehet, ezeknek már ötven évesnél idősebb gyerekeik vannak, ez meg felveti, hogy a koruknál fogva hogyan hoznak a huszonéves korosztály helyzetét "átérezve" döntéseket? Lehet, hogy csak a peselypénz csörgését hallják csak meg? Én nem veszem a bátorságot sokkal fiatalabban sem, hogy beleugassak a gyerekeim életébe!!
Kumokiri
Jobb is ha az ilyen kretének nem szaporodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.