A köznevelési kerekasztalt megelőző tankerületi fórumokon elhangzottakat is figyelembe véve egyharmadára csökken a pedagógusokat érintő bürokrácia; ez a párbeszéd "nulladik" eredménye – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára hétfő este Ráckevén, a helyi művelődési házban tartott fórumot követő sajtótájékoztatón.

Rétvári Bence elmondta: a miniszteri döntés részleteit tartalmazó útmutató már hozzáférhető az Emmi honlapján. Az államtitkár az ezekben a napokban országszerte szervezett 198 tankerületi fórum céljáról és eddigi eredményeiről szólva kiemelte: fontos, hogy megismerjék az oktatási intézmények képviselőinek véleményét, hogy aztán az elmondottakat felhasználhassák "a nehéznek ígérkező" köznevelési kerekasztalon.

Kérdésre válaszolva a pedagógusok sztrájkbizottságának hétfői bejelentésével kapcsolatban, miszerint február 13-ára a fővárosba demonstrációt szerveznek a köznevelés és a pedagógusok helyzetének javítása érdekében, úgy fogalmazott: Magyarország szabad demokrácia, mindenki kifejtheti a véleményét így is.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Mindent beígérnek, megígérnek., láttatnak, kecsegtetnek, csak a Kliket, a dárga jó állásbiztosító Kliket ne kelljen megszüntetni, mert akkor egy hajórakomány birkának ismét helyet kell csinálni valahol, vagy egy vadi új intézményt létrehozni !
human
Na arra kíváncsi lennék, hogy ezt hogy számolták ki ilyen gyorsan és pontosan. Olyan ez mint a Balog által múlt héten beígért 77 ezer informatikai valami. Mindegy mi az csak gyorsan lehessen ígérni valamit.
Edy Andre
"A helyi művelődési házban" - Kicsi ember a faluban hazudik, kicsit nagyobb ember Brüsszelben.
nezelodo
A köznevelési kerekasztal a Balogh polgári köröcskéi. Ha majd elaltatják vele az érintetteket, mehet a süllyesztőbe úgy mint futballhuligánok előjogai az igazi polgári körök, a békemenetesek, meg az egykor szebb napokat látott népszavazás intézménye. Ha meg elhiszik, a kerekasztal résztvevői, hogy nyomot hagynak az oktatásban, majd rájönnek, annyit nyomnak a latba mint a Nemzeti Konzultáció a döntéshozatalban. Amit a szájukba adnak, az már rég eldöntött dolog, a megnyugtatásukra. Arra jó lesz, hogy folyton hivatkoznak majd rá, és hazudnak tovább ahogy eddig.
Hellcat
Nagyon be van fosva a fidesz...egyre több mindent hazudnak és kezdenek bevetni mindent.
Lepényleső
Kezdhetné azzal,hogy elmegy végre dolgozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.