A köznevelési kerekasztalt megelőző tankerületi fórumokon elhangzottakat is figyelembe véve egyharmadára csökken a pedagógusokat érintő bürokrácia; ez a párbeszéd "nulladik" eredménye – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára hétfő este Ráckevén, a helyi művelődési házban tartott fórumot követő sajtótájékoztatón.

Rétvári Bence elmondta: a miniszteri döntés részleteit tartalmazó útmutató már hozzáférhető az Emmi honlapján. Az államtitkár az ezekben a napokban országszerte szervezett 198 tankerületi fórum céljáról és eddigi eredményeiről szólva kiemelte: fontos, hogy megismerjék az oktatási intézmények képviselőinek véleményét, hogy aztán az elmondottakat felhasználhassák "a nehéznek ígérkező" köznevelési kerekasztalon.

Kérdésre válaszolva a pedagógusok sztrájkbizottságának hétfői bejelentésével kapcsolatban, miszerint február 13-ára a fővárosba demonstrációt szerveznek a köznevelés és a pedagógusok helyzetének javítása érdekében, úgy fogalmazott: Magyarország szabad demokrácia, mindenki kifejtheti a véleményét így is.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
És hagyjuk a kerekasztalt, ahol csupa állami szereplővel – MMA, NPK, iparkamara, Klik – akarja megtárgyalni a katasztrofális oktatáspolitikát, gyakorlatilag saját magával a kormány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Jelentősen csökken hamarosan orbáncseléd hazaáruló rétváripatkány szabadsága is, amikor bevonul tényleges életfogytigra...
human
Na arra kíváncsi lennék, hogy ezt hogy számolták ki ilyen gyorsan és pontosan. Olyan ez mint a Balog által múlt héten beígért 77 ezer informatikai valami. Mindegy mi az csak gyorsan lehessen ígérni valamit.
Edy Andre
"A helyi művelődési házban" - Kicsi ember a faluban hazudik, kicsit nagyobb ember Brüsszelben.
nezelodo
A köznevelési kerekasztal a Balogh polgári köröcskéi. Ha majd elaltatják vele az érintetteket, mehet a süllyesztőbe úgy mint futballhuligánok előjogai az igazi polgári körök, a békemenetesek, meg az egykor szebb napokat látott népszavazás intézménye. Ha meg elhiszik, a kerekasztal résztvevői, hogy nyomot hagynak az oktatásban, majd rájönnek, annyit nyomnak a latba mint a Nemzeti Konzultáció a döntéshozatalban. Amit a szájukba adnak, az már rég eldöntött dolog, a megnyugtatásukra. Arra jó lesz, hogy folyton hivatkoznak majd rá, és hazudnak tovább ahogy eddig.
Hellcat
Nagyon be van fosva a fidesz...egyre több mindent hazudnak és kezdenek bevetni mindent.
Lepényleső
Kezdhetné azzal,hogy elmegy végre dolgozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.