Természetesen olyanokat, ami nem igaz. Egy tanár ne ugráljon ma, hogy nem tud rendesen tanítani, mert Péter Gábor (ráadásul Eisenberger Benjámin) 1945-től 1952-ig az ÁVH vezetője volt! Bencsik András CÖF alapító, Demokrata főszerkesztő osztott meg pár értékes gondolatot a követőivel a Facebookon a pedagógusok már országosra nőtt tiltakozásával kapcsolatban. A dolog a miskolci Herman Ottó Gimnáziumból indult. A tanárok nyílt levelet írtak, tiltakoztak a közoktatás drámai állapota ellen. Aztán sok iskola, ahol saját problémáikat látták viszont a miskolciak nyílt levelében csatlakozott hozzájuk. Itt írtunk róla, hogy miért lehet fontos a mostani akció, és mi történt eddig. A Békemenet első sorából viszont máshogyan fest a tiltakozás, illetve a mai tüntetés. Így:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A Bunkó Bencsik már megint valótlanul kavar.
Toby
A rühes birkája beszopta a tubákot ! Amúgy - a széndékosan ferdített, hazug állításokpon kívül - egy szép, vastag, kicsit sem titkolt zsidózásra vetemedett a volt Mszmp pártlap "íródeákja" - röviden és tömören: egy mocskos féreg, akire a léegeztetőgép helyett, a pb-palackot kéne rákötni és égő csikket a pofájába helyezni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.