A Fidesz-KDNP-nek a gyermekek érdeke a legfontosabb, miközben "a bukott baloldal" csak pártpolitikai célokra használja a pedagógusokat, elégedetlenséget szít közöttük – mondta Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A KDNP-s okostojásnak még a tüntető tanárokról is a "bukott baloldal" jutott az eszébe

A kormánypárti politikus úgy indokolt: kiderült, hogy a nap folyamán tartandó, "oktatásinak álcázott" vidéki tüntetések mögött több városban is "a bukott baloldal képviselői állnak".

Hollik István a Fidesz-KDNP nevében felszólította a baloldali pártokat, hagyják békén a pedagógusokat, és ne zavarják meg a kormány kezdeményezésére az oktatásról elindult párbeszédet.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ki ez a "társadalmi felesleg " ? Megalapozott a gyanúm, hogy ezeknél kötelkező vizsga van illiberalizmusból és debilitásból ! A jól teljesítők állhatnak mikrofon mögé ! Mint ez a kitömésre váró ritka példány is !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ki ez a "társadalmi felesleg " ? Megalapozott a gyanúm, hogy ezeknél kötelkező vizsga van illiberalizmusból és debilitásból ! A jól teljesítők állhatnak mikrofon mögé ! Mint ez a kitömésre váró ritka példány is !
nezelodo
Nem tudom, hogy jól gondolom-e, de én azt a társadalmi párbeszédet az intézkedéseik kezdete előtt kezdeményeztem volna. Na ők nem, mert a hatalommánia együtt jár a tévedhetetlenséggel. Láttunk már ilyent ebben az országban, és azok jó tanárai voltak emezeknek.
Rózsika Hatházi
Még mindig a bukott baloldal? Elvette a 13. havi fizetést? Sőt, továbbmegyek. Elvette a 13. havi nyugdíjat is. De!!! Eltelt hat év. Visszaadtátok? Ígértetek 14. havi nyugdíjat. Az hol van? Olyanok vagytok, mint a viccbeli Móricka, Pistike (szabadon választott) akinek mindenről az jut az eszébe. Ti nem felnőttök, hanem lenőttök a hülyeségi szintre. :(((((
Hellcat
Ennek se a nagy eszétől hullott ki a haja.
eszegfu
Akkor mégsem a Soros van minden mögött?!
szép új világ
Egy KDNP-s, aki csak felmondja a betanult szöveg, függetlenül attól, hogy mi volt a kérdés. Ennek a műfajnak a verhetetlen művelője a rizsa guru. Pont úgy mint egy papagáj, na és esze is pont annyi.
Cicamama55
Ez ma a probléma fő oka, hogy mindent a pártérdekeknek próbálnak alágyűrni. Nincs itt már szakmai kérdésről régen szó semelyik területen sem. Elkeserítő.
cs.n.
Hollik csak nemrég tetszeleg a nyilvánosság előtt kormánypárti észosztóként, ezért feltesz lejárt lemezeket is, mert ő még nem játszotta le őket. A bukott baloldal még a Hoppál-Zsigó-Selmeczi szóvivői triumvirátus idején volt kedvelt szófordulat, Habony úr szólhatna neki, hogy már nem menő.
eszegfu
@hetöndöe: 16:50 Igazad van, de általában külön "kiemelik", nem keverik bele a bukott szocik közé, mert igy nagyobbat "durran"... legalábbis azt gondolják.
furfi
Hollik "úr"...hülye voltál, hülye leszel, míg a földön ember leszel...
justhpeter
Szegény ember csak próbálja kiélni a megfelelési kényszerét. Mint kis-Rétvári nyomja a pártkatona kézikönyv egy-egy fejezetét, ami biztosan értelmetlen.
simmering73
Bocsássatok meg neki. Gyökérnek született.
tothjani
Drágám levitted a szemetet?
Nem, de Gyurcsány a hibás!
egyvandor
"Bukott baloldal" (mondja ezt egy olyan csótány akinek a pártja már kb húsz éve nem merte megmérettetni magát) féleszűek agyába mélyen beégetett szólam.semmi jelentés tartalommal.
Gorbán és bandája meg ilyen szólamok mögé bújva lopja szét az országot.
A bukottság egyszer abba maradhat. és akkor ti lesztek bukottak. A tolvajlás a hazudozás, az aljasság viszont rátok ragad.
Desischado
Istenem, ez aztán a megvilágosodás? Enne a gyökérnek nem szólt még senki, hogy a hülyeség nem nyerő? Igaz, egy fideszes kdnp-és esetében nyilván alapkövetelmény a hazugságon, a nyalánckodáson, és a gumigerincen kívül!
Vizual
Összemosta ez a féleszű a két dolgot. Mindenki tudja, hogy mi történik. Ez az ember pedig a tájékoztatás valódiságát csúfolja meg. Mint az MTI és minden hasonló FIDESZHEZ tartozó vakegér. És igaz, ez a pártkezdeményezés még nem mérette meg magát. Szerintem nincs is.
Pestilence
Honnan szednek ezek minden héten egy újabb fideszkádéempés idiótát?

Látom utánpótlásból nincs hiány.
herczeg0210
Hülye vagy KDNPés hát a Gyurcsány sem jut már eszedbe te Barom?
pagoda
Ezek nem tudnak újat kitalálni? A saját hülyeségüket ezzel palástolják? Hollik, hát felzárkóztál a többi mocskos, primitív, hazug gárdához? Nem nehéz teher ez neked? Tisztességesnek maradni, az fáj? Egyenes gerinccel ülni, az fárasztó? Elhiszed ezt a hülyeséget, amit mondtál?
Vagy valaki a szádba adta a szavakat? Nehogy válaszolj! Ezek csak költői kérdések voltak.
kukac50
A Fidesznek fogalma nincs a valós helyzetről,nincs a megoldásra semmi elképzelése azonkívül,
hogy az uniós pénzt amit az oktatásra kaptak ne kelljen visszafizetni.
Így kiállni és lejáratni magukat és a Fideszt ehhez nem kell gondolkodni és nem kell ész.
jancsik68
@Pestilence: Ez a fajta olyan,mint az amőba!Osztódással szaporodnak és olyan BÜDÖSEK is!!A KNDP-sek miért nem méretik meg önmagukat?.Mert ők csak papiron léteznek!!Normális keresztény ember ilyen pártnak még a környékére sem megy!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.