Az embereknek fogytán a türelme és a bizalma, az igazságérzetükkel ellentétes döntések pedig megrengethetik az igazságszolgáltatásba vetett hitüket – valami ilyesmit mondott az ő szájával Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter miután a Fidesz szolgálatos, újabban mindent megmondó embere, bizonyos Németh Szilárd páros lábbal szállt bele a minap a bíróságokba. Mint tudjuk – mivel sehol egy magyar nőket erőszakoló migráns -, a kormánypárt éppen aktuális közellenségei a magyar igazságszolgáltatás utolsó, talán még működő intézményei, a függetlennek gondolt bíróságok lettek, a Hagyó-ügyben, illetve a vörösiszapperben hozott döntéseik következtében. Persze már az is erőteljesen b*szta az ember fülét – és nem csupán a Kúria vagy az Országos Bírói Hivatal elnökének hallószervéről van szó -, amikor Németh Szilárd valami olyasmit pedzegetett, hogy a politikának márpedig joga van elszámoltatni a bíróságokat, ha netán olyan (értsd: szerintünk túl enyhe) ítéleteket hoznak,...

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
1. attól még hogy a fideSS hülyepárosa, a lázár-német hülyeduó ilyeneket mond, attól nem kell poénkodni a "mivel sehol egy magyar nőket erőszakoló migráns" szöveggel!
Mindenkinek, -akármelyik oldalon van ebben a megosztott országban-, be kell látni, hogy a Nép és az ország érdekében jót tett a zöldhatár lezárásával!
Láttuk mi történt a nyitott határnál, és látjuk mi van nyugaton. Az még a pintér mércéjével sem közbiztonság!
Egyébként nem ugyanaz a "Mici néni, Csabi bácsi és lázár jános, a magyar emberek igazságérzete"
A lázáré az egészen más, a lázáréról mindent elmond a "mindenki annyit is ér amennyije van" mondása!
Nem ember a szememben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.