Hogy ki valójában Galló Istvánné, a pedagógus tüntetések főalakja?Ezt kérdezte szerdán délután Facebookján Bencsik András, a CÖF és a Békemenet alaptója, a Demokrata főszerkesztője. Aztán ki is fejtette, hogy Gallóné apja Péter Gábor (született Eisenberger Benjámin) kommunista politikus, az ÁVH rettegett vezetője volt. Egy kommunista gyilkos lánya vezeti a pedagógusokat. Értik, nem azért tüntetnek a tanárok, mert már annyira szétesett a rendszer, hogy nem tudnak tanítani. Hanem mert egy kommunista gyilkos lánya felheccelte őket. Ez már magában is a leggusztustalanabb apákfiúkozás. Gallóné csak ne ugráljon, hát ki volt az ő apja. De ennél többről van szó. Gallóné ugyanis nem Péter Gábor lánya. Amit Bencsik kiírt húszezernél több követőjének, az egyszerűen hazugság. Ezt a Pedagógusok Szakszervezeténél mondták el nekünk. Ráadásul nem is olyan nehéz kideríteni, hogy mi van, Gallóné önéletrajzában benne van, hogy mikor született (1953. novemberében), miközben az ÁVH-s Péter Gábort és feleségét...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ugyan már A derék Bencsik elvtárs jobban tuggya! =))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
bencsik g..i andrás ismét villantotta műveltségét.
szép új világ
Ejnye Bencsik, Bencsik, még mindig van lejjebb? Még dobj rá egy lapáttal és már is utoléred G. Fodort. Pedig az aztán ritka görény alak.
Toby
Egy lótetűben több tiszteség van, mint ebben a gennyes génhalmazban !
lampa laz
Elég fax-bukósra sikeredett ez a fb bejegyzés @ndris.
Feraj49
Rosszindulatú görény BA. Mit lehet ilyentől várni ? Mert olyan "fasza" gyerek volt a rendszerváltás előtt. Ráadásul Még ő "DEMOKRATA" főszerkesztője ! Demokratikusan mocskolódik. Neki is van demokrata elképzelései a saját felfogása szerinti,na meg aki ezt megrendelte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.