Sorra maradnak el Czunyiné Bertalan Judit közoktatási államtitkár sajtótájékoztatói és Balog Zoltán miniszter is teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Hogy hova tűnt az államtitkár, az felmerült a mai kormányinfón is, ahol Lázár János annyit mondott, hogy az államtitkár és végzi a munkáját, jelen pillanatban is a minisztériumban, illetve az egyeztetéseket vezeti folyamatosan. Balog Zoltánról sincs sok hír, nyilvános programjai most nincsenek, pedig amúgy a miniszter kifejezetten aktív szokott lenni. Lázár szerint Balog a közoktatásról szóló egyeztetéseket vezeti, ezért most Rétvári Bence államtitkár helyettesíti. Hoffmann Rózsának, aki az előző köznevelésért felelős államtitkár volt, szintén lett volna egy sajtótájékoztatója szerdán, de ez is elmaradt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gondolom a menedékkérelmüket intézik Azerbajdzsánban.
Lepényleső
Ha torkunkon ledugták őket,eldugni már nem lehet nehéz. Nehogy mást mondjanak,mint a nagy ész? Mennyi időre? Kevesebbre mint kellene?
Toby
Holnap reggelre meglesz az új mese ! Lázasan ötletelnek csuhásék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.