Lelkileg és fizikailag is összetört a gyermekgyilkos rendőrnő édesanyja. A Blikk információi szerint a nagymama nem tudja feldolgozni, hogy elvesztette lányát és Mikit – ő volt az, aki megtalálta a két élettelen testet.

Ledózerolnák a gyilkos rendőrnő házát

A borzalmas tett helyszínére eddig nem volt ereje visszamenni, ezért felvette a kapcsolatot lánya volt élettársának, V. Lászlónak édesanyjával, hogy tőle kérjen segítséget. Ő azonban kijelentette, sem ő, sem a fia nem lépheti át a horrorház küszöbét.

A ház részben Lászlóé, ezt még együtt vették, együtt költöttek rá. Ha lezajlik az örökösödési eljárás, azonnal eladják majd az ingatlant. Még az is szóba került, hogy elbontják az egyébként is rossz állapotú házat, és csak a telket árulják majd.

- mondta a lapnak egy bennfentes.

De egyelőre még arra sem volt ereje senkinek a gyászolók közül, hogy legalább a vérfürdő után kitakarítson.

P. Bernadett, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja – magánéleti okok miatt – feltehetőleg előre kitervelten, szolgálati fegyverével végzett 10 éves kisfiával és magával.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kib@szott Blikk !!! A kegyeleti fogalom számotokra olyan
ismeretlen, hogy az már gerinctelen és gusztustalan
a töletek megszok(p)ott módon. Féreg bulvárkodók !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Desischado: Tudod, nalunk nemcsak egy pont a kerdoiven, hogy volt-e buntetve?, amikor egy allasra jelentkezel, de megnezik azt is, hogy milyen az anyagi hattered, es nem fogod-e megroviditeni a munkaltatodat? Es otthon nem igy mukodik?
Kumokiri
Ezek után ha rendőrt látok az utcán tuti hogy cikcakkban menekülni kezdek, talán úgy lesz valami esélyem a túlélésre. Nem vagyok híve a szabad fegyvertartásnak, de lehet hogy mégis csak el kéne gondolkodni rajta, különben hogy tudja megvédeni magát az ember ezektől a felfegyverzett őrültektől?
levarosbukta
@Desischado: Azért én nem ítélném el az élettárs anyját! Először is csak VOLT élettárs! Másodszor a gyerek sem az övé volt hanem a volt férjé. Másodszor meg én is haragudnék arra a nőre aki a fiamban örök bűntudatot keltene az öngyilkosságával. A nő anyja meg emelje a seggét aztán takarítsa el a romokat, elvégre az ő lánya ölt és nem más.
wagabund
..."Ledózerolnák a gyilkos rendőrnő házát"...

nem dózerolnak le semmit...ezt a sajtó találta ki...alszanak rá nehányat, aztán takarítás, beköltözés.
kukac50
A Férj miatt lehetett, a médiának meg tiszteletet kellene mutatni a kisfiú és az édesanya halála miatt. Nagy problémák voltak a (házasságban) az már biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.