A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy az Országgyűlés Hivatalának keretéből nem tudnak a parlamenti képviselők Magyar Nemzetet rendelni.

Nem rendelhetnek Magyar Nemzetet parlamenti alelnökök és bizottsági elnökök az Országgyűlés Hivatalának keretéből – értesült a Magyar Nemzet több több érintettől is. Az Országgyűlés egyik alelnöke és több bizottsági elnök is beszámolt arról, hogy hiába szerették volna az Országgyűlés Hivatalától nekik járó keretből – több más napi- vagy hetilap mellett – a Magyar Nemzetet is megrendelni, erre nem volt lehetőségük.

Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke is megerősítette a lapnak, hogy titkársága nem tud Nemzetet rendelni, és ugyanezt mondta Dúró Dóra, a kulturális bizottság jobbikos vezetője is.

A napilap tájékoztatást kért az Országgyűlés sajtóosztályától, amely még nem válaszolt. Felidézik azonban, hogy Kövér László házelnök múlt év tavaszán ellenzéki orgánumnak nyilvánította a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó lapot, valamint a Hír TV-t és a Lánchíd Rádiót. Ez azután történt, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor nézeteltérése tavaly februárban Simicska részéről durva üzengetésben csúcsosodott ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha egy parlamenti képviselő olvasni akar, rendelje meg az újságot a saját pénztárcája terhére, ahogy én. A parlament elnöke és alelnökei meg amúgy is funkcionális analfabéták, vagyis nekik nem kell újság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.