Korábban ugyanitt azt írtuk, a fideszes Tényi "feljelentő" István ezúttal Orbán Viktort is bepanaszolta, amiért az az Alaptörvény hatodik módosításának szükségességét "riadalomra okot adó módon" magyarázta a közrádióban.

Tényi azóta jelentkezett a szerkesztőségünknél, és elnézést kért a félreértésért, de – mint írja – bejelentése nem irányult Orbán Viktor ellen.

A közérdekű bejelentésemet a magyaridok.hu oldalon 2016. évi február hó 5. napon 08 óra 13 perckor – egyébként azóta már nem elérhető – cikke nyomán tettem meg. Ennek a cikknek a tartalma megegyezett a hirado.hu oldalon most is elérhető beszámoló tartalmával

 - írta, és megjegyzi, a korábban félreértettekkel ellentétben "Magyarország Miniszterelnöke nem fogalmazott úgy, ahogy ezeken a portálokon megjelent. A miniszterelnök szövegkörnyezetből kiemelt mondata riadalom keltésére alkalmas lehet."

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alzheimer Fauna
Buta ez a KisGé!
Nem fenyegeti az országot terrortámadás.
Ha az IS megvizsgálja Mo. múltját és NERjelenét akkor természetes szövetségesként tekint a Kisgé-klánra.
Mert mit is láthat az IS: sok szimpatikus dolgot és rengeteg hasonlóságot.
Néha olyan vezetőnk van, aki pénzért-hatalomért ordas eszméhez kész csatlakozni, bármely szövetségesét kész elárulni, és 77 év után, most pont ilyen van.
Az IS az egyik fő ellensége az EU, de még az IS sem tudott annyit ártani az EU-nak, mint országunk vezetője (ha az EU egyszer felbomlik, abban Kisgének elévülhetetlen érdemei lesznek), és mivel "ellenségem ellensége nekem barátom", az IS méltán tekint a KisGére szövetségesként.
Szeretett vezetőnk vallási állhatatlansága is közismert, a kacskaringós út, ahogy az ateizmustól a metodizmus érintésével eljutott a (sajátosan értelmezett) keresztény vallásig, és innen már (ha az érdeke úgy kívánná) csak egy kis lépés iszlám fundamentalizmus. Az is jól látszik, hogy más, - számára hasznot nem hozó - vallások állami(!) ellehetetlenítésében is jártas, lásd egyházügyi törvény.
Az IS és a NER nőkkel való bánásmódjában is sok a hasonlóság. Jó, a hidzsáb, vagy a csador még nem kötelező, de azért Varga Pista, Balogh Józsi, Kövér Ákos, a Kaposvári Egyetem dress code-ja, a Baranyai főkapitányság Tehetsz róla! "oktató-nevelő" filmje, a női emancipáció tagadása, a szex- és szülési rabszolgaság erősödésének bizonyítéka. (És ha az IS hallaná, amint KisGénk kapatosan a fehérvári huszárokról énekel!)
Ami a műkincsrombolást, vagy az öldösést illeti, ezekben még kezdők vagyunk, de a Natura 2000-es természetvédelmi erdők kivágása, a Városliget tönkretétele, illetve egy-egy előzetesben lévő halálra vallatása, létrával mászkálók balesete (KisGé példaképei ennél azért többet is tudtak: tarkólövés Abdán, vagy csak agyonverés a balfi táborban), biztató kezdetet jelenthet az IS számára.
Ja, és KisGé szerint a sariával sincs baj.
Mert a KisGét, mint az IS-t számosan szeretik: akinek muszáj, és akinek megéri.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alzheimer Fauna
Ja, asszem, február 06. Meg előtte, utána nyolc nap, de én egész évben fontosnak tartom a méltó megemlékezést. Gondolom, az MTA Nyelvtudományi Intézete már lázasan dolgozik e köznév tulajdonnevesítésén (női párja feltételezhetően a Tüsző lesz) , így ha nemsokára anyakönyvi bejegyzésre alkalmassá minősítik, akkor már a fideszfanok is adhatják gyermekeiknek.
volvós
Mikor lesz a megboldogult Tényi temetése ??? :-)))
Mert a Welsz Tamás temetéséröl sem hallottam !!
coni
Akárkinek is az "érdeme" de az utca embere már mindentől retteg:
a nem létező pirézektől, terroristáktól egyaránt. Kommunikációból kitűnő.
nezelodo
Már egészen megrendültem az első feljelentés hírén, hogy hitehagyott lett ez a szent ember!. Mondtam volna neki ha találkoznék vele, de jobb az ilyent messze elkerülni, hogy Te is fiam, Tényi? Most megnyugodtam, mégsem apadt a miniszterelnök úr rajongóinak a tábora! Csak így tovább barátom a feljelentgetők rögös útján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.