Elismerte Kovács Zoltán kormányszóvivő, hogy az ő hibájából történt az a baleset, amelynek pénteken kora reggel részese volt. Egy teherautónak ütközött szolgálati autójával, személyi sérülés nem történt.

Kovács a Blikknek elmondta: reggeli tévéműsorba tartott, egy BKV-busz mögött haladt és nem vette észre, hogy az egyik kanyarodó sávban már váltott a lámpa, és nekiment egy kenyérszállító autónak. A rendőröket ő maga értesítette.

Elismerte Kovács Zoltán: ő okozta a balesetet

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
A kenyérszállító sofőrjét most lekenyerezte vagy befenyítette?

Ha a Hablaty ütközött volna még meg is rugdalja a sofőrt.
Desischado
Kiváncsi lennék, mi lenne, ha egy ellenzéki politikussal történik ez. Szerintem már ácsolná neki a fidesz a keresztet!
bodrog
Amikor a valóság történik valahogy emberibb ábrázat?
bakegya
Ha csakkk az autót törte volna össze,de naponta veszi ki az általa szentként tisztelt orbánnal közösen több magyar zember szájából a KENYERET is!!!-azon dolgozni,hogy egyetlen migráns se kaphasson se kenyeret,se vizet az pedig egyenesen embertelen.Leszarom hogy hova sietett!!!-ezt a törés kárt is velem és a többi autóssal fizetteti meg.
Lepényleső
Az kizárt dolog,csak a balliberális söpredék lehetett, Kun Béla vezetésével.
egyvandor
Mondjuk úgy piros lámpán áthaladni, hogy egy teherautó hátuljának ütközzön az valaki, ahhoz olyan világból kell jönnie az embernek, ahol a kétharmados törvények védelme megszokott életforma a "képviselőúr" számára. (lámpa váltás után átcsusszanni még a teherautók előtt szokott az átlag ember akár százezer forinttal is megkönnyebbítve a pénztárcáját)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.